2024.gada 23. septembris

Vanda, Veneranda, Venija

Jēkabpilieši ir gatavi turpināt līdz šim veiksmīgo cīņu LBL

Jēkabpilieši ir gatavi turpināt līdz šim veiksmīgo cīņu LBL

27. novembrī plkst. 19.30 pēc desmit dienu spēļu pārtraukuma BK “Jēkabpils” “Aldaris” Latvijas basketbola līgā (LBL) jau otro reizi sezonā tiksies ar BK “Liepāja/Triobet”. Spēle notiks mājās – Jēkabpils Sporta namā.

Jēkabpilieši šajā sezonā jau cīnījās pret BK “Liepāja/Triobet” izbraukumā un pelnīti guva uzvaru pār pretinieku ar rezultātu 86:73. BK “Jēkabpils” galvenais treneris Edgars Teteris aizvadīto spēli raksturoja kā smagu un izcēla mūsu spēlētāju individuālo meistarību un pieredzi salīdzinājumā ar pretinieku.

BK “Liepāja/Triobet” LBL sezonu līdz šim ir aizvadījis ar sešām uzvarām deviņās spēlēs. Liepājnieki piekāpušies spēlēs pret trim basketbola klubiem, kas šobrīd pamatturnīra tabulā dala pirmās vietas: “Ventspils”, “Jēkabpils” un “Valmiera”. BK “Liepāja/Triobet” pamatturnīra tabulā šobrīd atrodas ceturtajā vietā.

BK “Jēkabpils” šī sezona ir sākusies ļoti veiksmīgi - ir uzvarētas deviņas spēles no desmit aizvadītajām. Zaudējums piedzīvots cīņā pret šī brīža LBL līderiem - BK “Ventspils”.

Jēkabpils komandas galvenais treneris Edgars Teteris atzīst, ka spēļu pātraukumā komanda ir aktīvi trenējusies un uzkrājusi spēkus, lai turpinātu LBL sezonu tikpat veiksmīgi. Par to, vai komanda pilnā sastāvā cīnīsies pret BK “Liepāja/Triobet”, trenerim pārliecības nav, taču tam nevajadzētu ietekmēt spēles gaitu. Spēlētāju individuālā meistarība un pieredze nenoliedzami komandai šajā spēlē palīdzēs, taču, atšķirībā no pirmās spēles pret liepājniekiem, mūsējiem rīt ir jāspēlē agresīvāk. Komanda ir noskaņojusies uzvarēt!

BK “Jēkabpils” spēļu rezultāti LBL līdz šim: BK “Barons Kvartāls” 75:56, BK “Ventspils” 66:75, BK “Jelgava” 100:71, BK “Valmiera” 88:82, BK “Jūrmala/Fēnikss” 78:61, BK “Liepāja/Triobet” 86:73, “BA Turība” 72:53, “LMT Basketbola Akadēmija” 80:62, “Latvijas Universitāte” 84:69, “Jūrmala/Fēnikss” 93:81.

Kāda izvērtīsies cīņa pēc spēļu pārtraukuma? Nāc, skaties un atbalsti savējos!

Biļetes iepriekšpārdošanā uz LBL un BBL mājas spēlēm vari iegādāties Jēkabpils Sporta nama kasē katru darba dienu plkst. 10.00 – 20.00.

Ieejas maksa 1,- Ls (1,40 EUR), Ls 2,- Ls (2,80 EUR)

Spēli tiešraidē skaties arī delfi.lv/lbl sākot no plkst. 19.15

 

Basketbola klubu „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo”, SIA „PMK”, SIA “Pata”, SIA „Mikor”, AS „LNK industries”.

 

Foto: Mārtiņš Sīlis

Atstājiet komentāru