2024.gada 6. maijs

Didzis, Gaidis

BK “Jēkabpils” nedēļas nogalē uzņems studentus no “Latvijas Universitāte”

BK “Jēkabpils” nedēļas nogalē uzņems studentus no “Latvijas Universitāte”

Svētdien, 5. oktobrī plkst. 18.00 BK "Jēkabpils" aizvadīs pirmo oficiālo cīņu mājās "Aldaris" Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2014./2015. gada sezonā. "Lūši" stāsies pretī "Latvijas Universitāte" komandai, kuras sastāvā šosezon spēlē arī jēkabpilietis Edgars Leja.
 
 
BK "Jēkabpils" jau ir aizvadījis pirmo oficiālo sezonas spēli, kas norisinājās izbraukumā pret BK "Valmiera". Lieki minēt, ka spēle izvērtās saspringta, cīņas uzvarētājs tika noskaidrots tikai papildlaikā un tāpat tikai pēdējās sekundēs. Šī mača noskaņā rezultātu vairāk noteica veiksme un tā šoreiz bija pretinieku pusē. Pirmā "Aldaris" LBL spēle noslēdzās rezultātu 90:89, valmieriešu labā.
 
 
Pirmās cīņas rūgtuma sajūta komandai nu jau ir pārvarēta un tā ir kaujenieciski noskaņota nākamajam posmam turnīrā – cīņai pret studentiem no "Latvijas Universitāte" mājās. Viesiem pirmais sezonas mačs bija īstas ugunskristības, jo nācās duelēties pret BK "Barons Kvartāls", kuras sastāvā šobrīd spēlē viens no pēdējo gadu Latvijas labākajiem basketbolistiem – Kaspars Kambala. Studenti braši turējās pretī baroniešiem, taču spēle noslēdzās ar jauniešu zaudējumu pie rezultāta 77:70.
 
 
BK "Latvijas Universitāte" sastāvu šosezon ir pastiprinājuši ar pieredzējušiem basketbolistiem no LBL 1.divīzijas: Hariju Rubeni, kurš pēc vienas sezonas pavadīšanas "Barona" rindās nu atgriezies LU. Turpmāk Latvijas Universitātes vārdu aizstāvēs arī Renārs Magone, Roberts Krūmiņš (abi no "Liepāja/Triobet") un Edgars Leja (no BK "Jēkabpils"). Tāpat studijas "LU" uzsācis 208 centimetrus garais komandas centrs Zintis Plivda, kurš 2011./2012.gada sezonā bija viens no tiem, kurš kaldināja studentu komandas iekļūšanu LBL pusfinālā, kā arī pavisam drīz pieteikumā varētu parādīties arī pērn BK "Valmiera" pārstāvējušais Jānis Engers, liecina izvietotā informācija "Latvijas Universitāte" komandas oficiālā mājas lapā.
 
 
Atgādinām, ka līdz sezonas pirmajai mājas spēlei pret "LU" ir iespējams iegādāties abonementu uz BK "Jēkabpils" mājas spēlēm 2014./2015. gada basketbola sezonā (LBL un BBL). Cena – 70 EUR.
 
 
Ieejas biļete uz mājas spēlēm visas sezonas garumā – 3 EUR (sēdvieta) , stāvvieta un biļete bērniem, pensionāriem, invalīdiem – 1,50 EUR.
Nāc un atbalsti savējos!
 
 
Basketbola klubu „Jēkabpils" atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, „LDZ Cargo", SIA „Jēkabpils PMK", SIA "Pata", SIA „Mikor", SIA "LIK Sistēmas", AS „LNK industries".
 
 
Izmantotie resursi:
www.bk.lu.lv
 
 
Informāciju sagatavoja:
Līva Stašule
BK "Jēkabpils"
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru