2024.gada 21. septembris

Mariss, Matīss, Modris

Jēkabpils futbolistiem – uzvara!

Jēkabpils futbolistiem – uzvara!

Latvijas futbola čempionāta 1.līgas sacensībās Jēkabpils sporta centra stadiona futbola laukumā svētdien tikās futbola kluba “Jēkabpils sporta centrs” un futbola kluba “Daugava 2” futbola skolas komandas.

 

“Sākums bija daudzsološs, jēkabpilieši uzbruka aktīvāk nekā rīdzinieki un pirmajās minūtēs rezultāts jau bija 1:0 Jēkabpils komandas labā un vārtus guva Intars Stūrāns. Pēc tam atbildes vārtus guva komanda “Daugava2” Tādējādi rezultāts kļuva neizšķirts: 1:1,” stāsta treneris Dainis Balis.

Starplaikā, kamēr komandas atpūtās, laukumā tika sarīkots fanu futbols. Aptuveni 15 zēnu piedalījās bumbas driblēšanā un veiklākajiem izdevās 40-50 reižu driblēt bumbu, neizlaižot to no rokām.

Otrajā puslaikā Jēkabpils komandas spēlētājs Aleksandrs Gospodorjovs guva otros vārtus un skatītājiem aiz sajūsmas vai elpa aizrāvās, vērojot skaisto kombināciju, kādu veica A.Gospodorjovs. Viņam uzgavilēja visas tribīnes. Spēle noslēdzās ar 2:1 Jēkabpils komandas labā. Spēli vēroja ap 350 jēkabpiliešu.

Jēkabpils komandā pamatsastāvā spēlēja Kaspars Nerets, Vjačeslavs Rakels, Sergejs Trofimovs, Igors Melkins, Oskars Zeps, Sergejs Kaļmuks, Oļegs Peņkovskis, Dmitrijs Vonogs, Aigars Liņģis, Intars Stūrāns un Aleksandrs Gospodarjovs. Rezervē bija Gatis Ķilbloks, Igors Filatovs, Intars Šleseris, Dmitrijs Aleksejevs un Andrejs Markovs.

 

sagatavoja Māra Grīnberga

 

{phocagallery view=category|categoryid=67|imagecategoriessize=small}

Komentāri (0-2/2)

  • Ilva
    02.07.2018 18:15
    vispar jau tur bumbu neviens nedribleja un pie tam ar rokam! Iesaku pirms rakstit iepazities ar vismaz elementarakajiem futbola terminiem. vaaaaii, nerakstit vispar! :)
  • fans
    02.07.2018 18:15
    Malači!!!!Uzvaru nākamajā spēlē ar Rēzekni.Jūs to varat!!!!!!!!!!!!

Atstājiet komentāru