2024.gada 22. septembris

Maigurs, Mārica, Māris

Jēkabpils FK sezonas izskaņas spēlēs

Jēkabpils FK sezonas izskaņas spēlēs

Jēkabpils FK  aizvadīja izbraukuma spēli Jelgavā ar FK Jelgava-2. Spēle norisinājas mājnieku laukumā, kas pēc izmēriem bija mazāks un ar māklsīgo segumu.
Mūsu futbolistiem tas prasīja vairāk laika, lai adoptētos pie jaunajiem neparastajiem apstākļiem, un bija nepieciešams gandrīz vesels peridos, lai gūtu vārtus. Jo tikai otrā perioda pirmajas minūtes tika gūti pirmie vaŗti. 47 mīnūtē vārtus guva Jēkabpils FK spēlētājs Aigars Linģis. Pēc rezultāta atklāšanas spēle manāmi kļuva aktīvāka, tieši mājinieki izdarīja vairākus bīstamus uzbrukumus uz viesu vārtiem, taču allaž Jēkabpils komandas vārtsargs bija savos uzdevumu augstumos, lai spēles rezultāts nemainītos.
Otrā perioda vidus daļā tomēr Jelgavas futbola klubam izdevās gūt vārtus un to paveica Aldis Trukšāns, izlīdzinot spēles rezultātu 64 minūtē. Pēc šī vārtu guvuma mājnieku komandas spēlētāji izdarīja vairākus bīstamus uzbrukumus, kuri vainagojās ar spēlētāju izrāvienu pret vārtsargu viens pret viens. Bet allaž uzdevumu augstumos bija mūsu vārtsargs un rezultāts spēlei noslēdzoties nemainījās. 
Pēc šīs spēles FK Jelgava-2 saglabāja turnīra tabulā pēdejo 16. vietu, bet Jēkabpils klubs 12. vietu turnīra tabulas kopvērtējumā. Ņemot vērā, ka kopvērtējuma tabulā komandas sarindojušās ļoti blīvi, katra uzvara var nest vairāku vietu kāpumu turnīra tabulā. Tamdēļ visi futbola draugi aicināti apmeklēt gaidāmo FK Jēkabpils mājas spēli, kas norisināsies 5. oktobrī pulksten 14.00, lai atbalstītu mūsu futbolistus.

Atstājiet komentāru