2024.gada 13. maijs

Ira, Iraīda, Irēna, Irina

Finišē Jēkabpils atklātais čempionāts telpu futbolā

Finišē Jēkabpils atklātais čempionāts telpu futbolā

Nedēļas nogalē finišēja 2013./2014.gada Jēkabpils atklātais čempionāts telpu futbolā.

 

Spēlē par 7.vietu tikās komandas „Litrs” un „SMS Auto”, kur pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 9:4 izcīnīja pirmie. Uzvarētājkomandas labā vārtus guva Imants Vadonis (3 vārti), Uģis Ziemelis, Valdis Vizulis un Andrejs Puzāns (pa 2), bet „SMS Auto” – Linārs Strautiņš (2), Edmunds Ņukša un Andris –Bokāns (pa 1). Par komandu labākajiem spēlētājiem tika atzīti Uģis Ziemelis („Litrs”) un Oskars Caune („SMS Auto”).

 

Spēlē par 5.-6.vietu Jēkabpils sporta skola un „Latgran” ļoti sīvā cīņā pamatlaiku noslēdza neizšķirti - 2:2 (Maksims Ptotlovs un Raivo Liepinš – pa 1; Anvars Betkers – 2), kur pēcspēles soda sitienos veiksme bija „Latgran” futbolistu pusē. Jēkabpils sporta skolas rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Edvīns Dravnieks, bet „Latgran” - Anvars Betkers.

 

Cīņā par čempionāta bronzas medaļām, nodemonstrējot stabilu un lielisku spēli, ar rezultātu 4:1 uzvaru izcīnīja „WURTH” pār Viesītes komandu (Ainārs Joksts – 2, Andrejs Golubevs un Raimonds Ančs – pa 1; Juris Zans – 1). 3.vietas ieguvēju komandā spēlēja Mārcis Liepsalde, Juris Jakovļevs, Edijs Lapāns, Andris Prodnieks, Ruslans Andrejevs, Ainārs Joksts, Mareks Pujāts, Andris Pastars, Raimonds Ančs, Andrejs Golubevs, Andris Naidovskis, Igors Filatovs un Aivis Grebskis. Viesītes komandā par labāko spēlētāju tika atzīts Juris Zans, bet no bronzas medaļnieku „WURTH” komandas - Raimonds Ančs.

Finālspēlē par čempiona titulu kārtējo gadu tikās principiālākie pretinieki – „Jubergs” un „Ošukalns”, kur ar rezultātu 3:0 (Aleksandrs Gospodarjovs – 2, Oskars Zeps – 1) uzvaru pār divkārtējiem čempioniem izdevās izcīnīt „Jubergs” futbolistiem.

Sudraba medaļnieku komandā „Ošukalns” sezonas garumā spēlēja Intars Šleseris, Oļegs Peņkovskis, Dmitrijs Vonogs, Vjačeslavs Rakels, Ruslans Bajārietis, Oļegs Leščovs, Anatolijs Grigorjevs, Andrejs Osvalds, Dainis Balis, Kaspars Nerets, Igors Grigorjevs, Deniss Rakels un Aleksandrs Abašins.

Par Jēkabpils atklātā telpu futbola čempioniem kļuva Gatis Kilbloks, Sergejs Kaļmuks, Valērijs Boberkovs, Mihails Alimkins, Igors Melkins, Mārtiņš Bojārs, Maksims Slobovičs, Sergejs Ļebedevs, Aigars Liņģis, Dmitrijs Aleksejevs, Oskars Zeps, Oļegs Serguns un Aleksandrs Gospodarjovs.

Sudraba komandas „Ošukalns” rindās par labāko spēlētāju tika atzīts Sergejs Trofimovs, bet zelta komandas „Jubergs” - Aigars Liņģis.

Par čempionāta rezultatīvāko spēlētāju kļuva Maksims Potlovs (Jēkabpils SS), gūstot 31 vārtus visās spēlēs kopumā. Savukārt, par vērtīgāko spēlētāju tika atzīts Oskars Zeps („Jubergs”).

Baiba Grasa,

Jēkabpils sporta centra sporta organizatore

Atstājiet komentāru