2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Orientieristi neprot apstāties

Orientieristi neprot apstāties

Orientēšanās sporta kluba ,,Sēlijas mežs’’ sportisti ar saviem startiem sezonas laikā atbalsta ne tikai pašmāju rīkoto seriālu ,,Orientieris 2014’’, bet arī daudzu citu klubu rīkotos orientēšanās pasākumus.

20.septembra rudenīgā diena tika pavadīta Cēsu skaistās apkārtnes – Pārgaujas novada, Raiskuma pagasta, Auciema teritorijas kartē, kurā tika organizēts tradicionālais mačs orientēšanās garajā distancē ,,Cēsu rudens’’, kas vienlaikus arī bija kārtējais Latvijas Kausa posms. Jēkabpiliešu četrotne godam aizvadīja startus. Ieva Ivbule un Ingus Znotiņš savās vecuma grupās izcīnīja medaļas. V21A grupā, 9,8 km garajā distancē ar 16 kontrolpunktiem Ingusam Znotiņam, ar rezultātu 1:12:07, 2.vieta, S16 grupā Ieva Ivbule 56:03 veicot 5,1km garo trasi ar 12 kontrolpunktiem, savām konkurentēm pierādīja, ka var iekļūt trijniekā. Jānim Kalniņam starp savas grupas vecmeistariem tikai dažas sekundes pietrūka līdz 3.vietai. Jurijs Narels 8,2km distancē ar 16 kontrolpunktiem un rezultātu1:12:13, savas meistarības pozīciju ierindoja spēcīgo konkurentu saraksta vidusdaļā.

Garo distanču piekritēji uz doto brīdi gatavojas Latvijas čempionātam maratonā (pagarinātajā distancē) orientēšanās sportā, kas notiks 27.septembrī Alūksnes novada Mārkalnē, bet 28.septembrī drosmīgākie savu izturību un precizitāti pārbaudīs 8 stundu Tautas rogainingā, Baldones apkārtnē.  

Aiva Jakubovska, SIA "Jēkabpils sporta centrs" sporta organizatore

Atstājiet komentāru