2024.gada 7. maijs

Henriete, Henrijs, Jete

Taku orientieristi startē ar panākumiem

Taku orientieristi startē ar panākumiem

27. – 28.  septembrī Tērvetē notika atklātās Taku orientēšanās sacensības „MIĶEĻDIENA 2014”. Sacensības bija veltītas orientēšanās sporta meistara Miķeļa Gediņa piemiņai.

 

Pirmajā dienā Pre-O vidējā distancē paraolimpiskajā grupā Guntis Jakubovskis izcīnīja godalgoto 1. vietu pieļaujot tikai 1 kļūdu laika punktā un no 21 kontrolpunkta, kurā jānosaka pareizais variants, 2 kļūdas. Savukārt, Valdis Strods izcīnīja 5. vietu ar 1 kļūdu laika punktā un 6 neprecīzi noteiktiem kontrolpunktiem distancē. Pirmās dienas vakarā notika Pre-O distance diennakts tumšajā laikā, kur plkst. 20.30 tika dots starts. Paraolimpiskajā grupā nakts starts veiksmīgs bija Guntim Jakubovskim, kurš apķērīgi spēja orientēties arī ar lukturīti un finišu sasniegt pirmais.

 

Otrajā dienā notika sacensības Temp-O distancē, kur savā grupā un absolūtajā vērtējumā Guntim Jakubovskim pēc kārtas trešā godalgotā vieta.

 

Attēlā no kreisās: Gundega Jurāne un Aivars Druvenieks uzklausa konkurenta padomu. Foto attēla autors: Henrijs Freimanis

 

Atstājiet komentāru