2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Piektdien BK „Jēkabpils” uzņems „BS Ogre” basketbolistus

Piektdien BK „Jēkabpils” uzņems „BS Ogre” basketbolistus

Basketbola sezona turpinās, un BK „Jēkabpils” aicina uz savu nākamo mājas spēli! Piektdien, 25. oktobrī plkst. 20.00 Jēkabpils sporta namā „lūši” dosies laukumā, lai ar „BS Ogre” basketbolistiem cīnītos par uzvaru Latvijas Basketbola līgas 2. divīzijā jeb „Ramirent” LBL2.

BK ”Jēkabpils” visās trīs aizvadītajās spēlēs ir izcīnījis uzvaras, pieveiktas „Valmiera Glass/VIA”-2 (97:84), RTU (85:74) un „Rīga/DSN” (101:64) komandas. Šobrīd turnīra rezultātu tabulā „lūši” un RSU ir vienīgās komandas, kas nav piedzīvojušas zaudējuma rūgtumu.

„Jēkabpils” komandas līderos izvirzījušies pieredzes bagātākie spēlētāji. Jurijs Aleksejevs vidēji katrā spēlē iekrājis 23,7 punktus un izcīnījis 10,7 atlēkušās bumbas, turklāt viņam ir visaugstākais efektivitātes rādītājs visā līgā (32,22). Kaspara Ciprusa kontā vidēji katrā spēlē iekrīt 15,3 punkti un 9,7 bumbas zem groziem. Tāpat stabils pamatsastāva spēlētājs ir Mārtiņš Vīņauds (vidēji 13,7 punkti, sešas rezultatīvas piespēles) un Mikus Sokolovs (10,7 punkti, 7,3 rezultatīvas piespēles (2. labākais rādītājs līgā)).

Pētera Ozoliņa trenētajai „BS Ogre” vienībai aiz muguras arī ir trīs cīņas. Divās no tām – pret RSU (54:82) un „Līvānu stikls” (76:81) piedzīvoti zaudējumi, bet panākums gūts mačā pret SK „Ezerzeme/Rēzekne” (71:49). Rezultatīvākais ogrēniešu spēlētājs ir Mikus Muižnieks (vidēji 15 punkti katrā spēlē), zem groziem izceļas 38 gadus vecais Sandris Jēkabsons (11 punkti, deviņas atlēkušās bumbas), bet piespēles vissekmīgāk dala Andris Berkolds (vidēji piecas rezultatīvas piespēles). 

Abū komandu sastāvos ir gan jauni, gan pieredzes bagāti spēlētāji, spēle solās būt spraiga un aizraujoša. Nāc un atbalsti savējos cīņā par uzvaru! Ieeja uz spēli ir bez maksas. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „Repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 



Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru