2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

BK “Jēkabpils” izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

BK “Jēkabpils” izcīna ceturto uzvaru pēc kārtas

Pie savas ceturtās uzvaras pēc kārtas “Ramirent” LBL2 piektdien, 25. oktobrī tika BK “Jēkabpils” basketbolisti, kas savā laukumā ar 89:66 apspēlēja “BS Ogre” komandu. Rezultatīvākais “lūšu” rindās ar 16 punktiem bija jēkabpilietis Matīss Koļesinskis.

“Lūši” visu spēli pārliecinoši dominēja laukumā. Lai gan “BS Ogre” basketbolisti ar savu līderi Miku Muižnieku priekšgalā bija ātri, nepiekāpīgi un nepaguruši cīnījās līdz galam, lielus šķēršļus mājinieku ceļā pretī uzvarai viņiem neizdevās likt. Jēkabpilieši jau pirmajā ceturtdaļā iekrāja 11 punktu pārsvaru (29:18) un tā arī visu spēli turējās ogrēniešiem lielu soli priekšā, trešajā ceturdaļā sasniedzot pat 25 punktu pārsvaru (66:41). Spēle noslēdzās ar rezultātu 89:66. 

Lielisku sniegumu demonstrēja jēkabpilietis Matīss Koļesinskis, kurš realizēja četrus no sešiem tālmetieniem, divus no trijiem divpunktu metieniem un kopā guva 16 punktus. 14 punktus un astoņas bumbas zem groziem pievienoja Kaspars Cipruss, bet Jurija Aleksejeva kontā 13 punkti un astoņas bumbas zem groziem. 

“Paldies puišiem par šodienas uzvaru! Paldies līdzjutējiem, bija ļoti laba atmosfēra! Iesākām mēs ļoti labi, bet spēles laikā mazliet pagurām, bet tas ir saprotams, jo puiši ir pēc darba, pēc mācībām, daudzi garu ceļu braukuši. Protams, ka vienmēr var vēlēties, lai ir labāk, bet es esmu ar mūsu sniegumu apmierināts!” tā uzvaru komentēja BK “Jēkabpils” treneris Agris Galvanovskis. 

“Lūšiem” šī bija ceturtā uzvara četrās spēlēs. Bez zaudējumiem Austrumu zonā spēlē vēl tikai RSU vienība. 

“Ramirent” LBL2, 25.10.2019., Jēkabpils sporta nams
BK “Jēkabpils” – “BS Ogre” 89:66 (29:18, 23:17, 18:18, 19:13)
“Jēkabpils”: Koļesinskis 16, Cipruss 14 (8ab), Aleksejevs 13 (8 ab), Bērziņš 11 (7ab), Sokolovs 11 (5rp), Vīņauds 8 (6rp), Večens 8, Ermansons 4, Leja 2, Surkulis 2.

Uz nākamo maču Jēkabpils sporta namā BK “Jēkabpils” aicina piektdien, 8. novembrī plkst. 20.00, kad viesos ieradīsies OC “Limbaži” vienība ar tādiem izbijušiem “lūšiem” kā Mārtiņu Kravčenko, Sandi Silavu un Kristapu Kanbergu sastāvā. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru