2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Vai BK „Jēkabpils” turpinās uzvaru sēriju?

Vai BK „Jēkabpils” turpinās uzvaru sēriju?

To, vai BK „Jēkabpils” komandai izdosies izcīnītajām četrām uzvarām pievienot arī piekto, varēs noskaidrot piektdien, 8. novembrī, kad plkst. 20.00 Jēkabpils sporta namā „lūši” mērosies spēkiem ar  OC „Limbaži” basketbolistiem.

BK „Jēkabpils” ir vienīgā komanda „Ramirent” LBL2 Austrumu zonā, kas nav zaudējusi nevienu spēli. Ar četrām uzvarām jēkabpilieši 11 komandu konkurencē atrodas rezultātu tabulas pirmajā vietā. 

Rezultatīvākais „lūšu” spēlētājs ar vidēji katrā spēli sakrātu „double-double” ir Jurijs Aleksejevs, viņš katrā komandas uzvarā ir ieguldījis vidēji 21 punktu un 10 bumbas zem groziem. Solīdu statistiku uzrāda arī Kaspars Cipruss – viņš katrā spēlē vidēji gūst 15 punktus un izcīna 9,3 atlēkušās bumbas. Par rezultatīvu piespēļu dalīšanu sekmīgi rūpējas vairāki „lūši” – Mikus Sokolovs vidēji katrā spēlē iekrāj 6,8 piespēles, Mārtiņš Vīņauds – sešas, bet komandas kapteinis Kārlis Večens – 5,5.

Viesiem – OC „Limbaži” sezona iesākusies ar mainīgām sekmēm – pirmajiem diviem zaudējumiem (69:85 pret „Gulbenes Buki” un 64:69 pret RSU) sekojušas divas uzvaras (86:67 pret „Līvānu Stikls” un 77:46 pret SK „Ezerzeme/Rēzekne”). Lielāko ieguldījumu komandas sniegumā devis Pēteris Rēķis, kurš piedalījies trīs spēlēs un vidēji guvis 14 punktus un izcīnījis 7,7 atlēkušas bumbas. Veiksmīgākais rezultatīvo piespēļu dalītājs ar vidēji 5,3 piespēlēm katrā spēlē ir Jēkabpilī labi pazīstamais Sandis Silavs. Pa vienai spēlei Limbažu vienībā līdz šim aizvadījuši arī tādi izbijušie „lūši” kā Mārtiņš Kravčenko un Kristaps Kanbergs. Iespējams, jau piektdien atkal redzēsim viņus Jēkabpils sporta nama laukumā. 

Nāc un atbalsti savējos cīņā par uzvaru! Ieeja uz spēli ir bez maksas. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „Repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru