2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Limbažnieki neaptur “lūšu” uzvaras gājienu

Limbažnieki neaptur “lūšu” uzvaras gājienu

Veiksmīgi iesākto “Ramirent” LBL2 sezonu turpina BK “Jēkabpils”, kas piektdien, 8. novembrī savā laukumā ar rezultātu 78:69 pieveica OC “Limbaži” basketbolistus, pagarinot panākumu sēriju līdz piecām uzvarām. Par spēles rezultatīvāko spēlētāju kļuva līgas Austrumu konferences oktobra vērtīgākais spēlētājs Jurijs Aleksejevs, kurš uzvarā ieguldīja 20 punktus un astoņas bumbas zem groziem.

Spēles ieskaņā jēkabpilieši pārliecinoši saimniekoja savā laukumā un sekmīgi ierobežoja viesu centienus gūt punktus, otrajā ceturtdaļā sasniedzot 19 punktu pārsvaru (26:7). Tad gan limbažnieki attapās un sameta 11 punktus pēc kārtas (26:18). Cīņa izlīdzinājās, tomēr spēles kontroles groži tā arī palika “lūšu” rokās. Mājinieki svinēja uzvaru ar rezultātu 78:69.

BK “Jēkabpils” treneris Agris Galvanovskis ir gandarīts par piekto uzvaru: “Prieks, ka puiši bija noskaņojušies uzvarēt. Vadoties pēc pieredzes, ja spēle iesākas ļoti labi, tad tālāk var sanākt visādi. Mēs iesākām ar +19 (26:7) un pēc tam nedaudz atslābām. Jāmācās no tā! Iepriekšējās spēlēs pārsvarā cīnījāmies pret studentiem, šoreiz pretī bija pieredzējuši spēlētāji un bija jūtams vīru spēks. Uzskatu, ka aizsardzībā nospēlējām labi, uzbrukumā gan varējām labāk šo to izdarīt. Paldies lieliskajiem līdzjutējiem, kas dzina mūs uz priekšu visu spēli!”  

Ar izcīnītām piecām uzvarām piecās spēlēs “lūši” “Ramirent” LBL2 Austrumu konferences rezultātu tabulā ieņem godpilno pirmo vietu.

“Ramirent” LBL2, 8.11.2019., Jēkabpils sporta nams
BK “Jēkabpils” – OC “Limbaži” 78:69 (20:7, 15:20, 22:17, 21:25)
“Jēkabpils”: Aleksejevs 20 (8 ab), Koļesinskis 15, Sokolovs 14, Vīņauds 13 (8 ab), Cipruss 5, Večens 5 (6 rp), Ermansons 4 (8 ab), Bērziņš 2, Leja, Šteinarts, Surkulis.

Nākamreiz “lūši” uz cīņu posīsies 15. novembrī, kad Rīgas 49. vidusskolas sporta zālē būs jācīnās pret RSU komandu, kas ar četrām uzvarām un vienu zaudējumu atrodas rezultātu tabulas otrajā vietā.

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils pilsētas pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, AS „LNK Industries”, Jēkabpils sporta centrs, „Vērtīgs”, „repromo.lv”, SIA „AJV grupa”. 


Informāciju sagatavoja:
Lāsma Irša
BK „Jēkabpils”
Sabiedrisko attiecību speciāliste

Atstājiet komentāru