2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpils multifunkcionālās halles vadītāja amatā apstiprināts Jānis Koļesinskis

Jēkabpils multifunkcionālās halles vadītāja amatā apstiprināts Jānis Koļesinskis

Ir noslēdzies Jēkabpils sporta centra izsludinātais konkurss uz Jēkabpils sporta un atpūtas kompleksa vadītāja amatu. Izvērtējot visu pretendentu iesūtītos pieteikumus, kā arī veicot darba intervijas, amatam ir apstiprināts Jānis Koļesinskis, portāla Radio1.lv redakciju informēja  Jēkabpils sporta centra sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Irša.

Sarunā ar Radio1.lv Jēkabpils mērs Aivars Kraps (GKML) sacīja, ka Jānis Koļesinskis izvēlēts sešu pretendentu konkurencē, kur uzrādījis labākos rezultātus. Jānis Koļesinskis darbu sāks 1.jūlijā. 
 
Lāsma Irša, iepazīstinot ar jauno multifunkcionālās halles vadītāju, informē, ka Jānis Koļesinskis ir ieguvis sociālo zinātņu bakalaura grādu ar specializāciju mārketinga psiholoģijā un sociālo zinātņu maģistra grādu sociālajā  psiholoģijā un vadībā. Viņš pēdējos piecus gadus ir bijis A/S “Citadele banka” Jēkabpils filiāles vadītājs, bet pirms tam Jānis Koļesinska darba pieredze pārsvarā bijusi saistīta ar tirdzniecību un dažādu pakalpojumu sniegšanu, strādājot par dažādu līmeņu vadītāju. Sports vienmēr ir bijis viņa aizraušanās un brīvā laika pavadīšanas veids.

Jānis Koļesinskis ir apņēmības pilns darboties jaunajā amatā: “Man ir liels prieks pievienoties Jēkabpils sporta centra komandai! Šis karjeras pavērsiens sniegs man iespēju strādāt jomā, kas man ir ļoti tuva, saprotama un interesanta, un es varēšu pilnvērtīgi izmantot savas zināšanas un pieredzi mūsu pilsētas interesēs. Es uzskatu, ka Jēkabpils sporta un atpūtas kompleksam viennozīmīgi ir jākļūst par vadošo sporta un atpūtas kompleksu Jēkabpils un apkārtējo novadu iedzīvotājiem, jābūt par tradicionālu norises vietu augsta līmeņa sporta sacensībām, jākalpo par magnētu sportistiem un iedvesmu jauniešiem. Šai ir jābūt vietai, kas ir atvērta visiem un kurā vienmēr ir vēlme atgriezties. Lai šo mērķi sasniegtu, būs nepieciešams konstruktīvs un mērķtiecīgs darbs.” 

Jēkabpils sporta un atpūtas kompleksa vadītāja atbildības apjoms aptver 23 galvenos pienākumus, tostarp plānot, organizēt un koordinēt sacensības un citus sporta pasākumus, piesaistīt kompleksam papildu finansējumu, plānot, organizēt un vadīt sporta un atpūtas kompleksa darbu, nodrošināt struktūrvienības budžeta lietderīgu un tiesisku izmantošanu. Jaunā vadītāja pārziņā būs jaunā Jēkabpils sporta halle, stadions un viesnīca.

Foto: no Jāņa Koļesinska privātā arhīva

Komentāri (0-1/1)

  • nekrietnelis
    20.06.2020 15:45
    Es jau to paredzēju, kad viņš aizdomīgi pameta pietiekoši ienesīgo darbu bankā. Konkurss bija "caurspīdīgs"???

Atstājiet komentāru