2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

BK “Jēkabpils” zaudē un izstājas no Užavas kausa izcīņas

BK “Jēkabpils” zaudē un izstājas no Užavas kausa izcīņas

Piektdien, 26. novembrī, Jēkabpils sporta hallē Latvijas Basketbola Užavas kausa izcīņā otro savstarpējo spēli aizvadīja BK “Jēkabpils” un BK “Līvāni”. Lai gan jēkabpilieši spēja atspēlēt 18 punktu deficītu (36:54) un izvirzīties vadībā ar astoņiem punktiem (69:61), spēles galotnē pārliecinošāki bija viesi, un ar rezultātu 81:90 BK “Jēkabpils” izstājās no kausa izcīņas. Rezultatīvākais mājinieku rindās ar 16 punktiem bija Rihards Strauts, informē BK Jēkabpils sabiedriskās attiecības.

Pirmajā savstarpējā spēlē “lūši” izcīnīja grūtu uzvaru ar 80:78. BK “Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš pēc zaudējuma atzina, ka acīmredzot puiši pēc pirmās spēles Līvānos neizdarīja pareizos secinājumus: “Pirmās divas ceturtdaļas bija liels, liels murgs, jo džeki laikam no iepriekšējā mača nebija guvuši mācību, ka ar pusspēku te neviens neļaus vinnēt. Savukārt trešajā ceturtdaļā sāka skriet, sāka pildīt uzdevumus un viss aizgāja. Ceturtajā ceturtdaļā laikam izdomājām, ka viņi [pretinieki] metīs garām, bet viņi sameta iekšā. Mēs reāli zaudējām trīspunktu metienu precizitātē. Metieni bija brīvi, bet mēs viņus metām garām. Mēs to trešās ceturtdaļas vilni nenoturējām, un tas mums atspēlējās.”

Šis bija pirmais BK “Jēkabpils” zaudējums kopš “lūši” piedalās Latvijas Basketbola līgas otrajā divīzijā. 

Latvijas Basketbola Užavas kauss, Jēkabpils sporta halle, 26.11.2021.
BK “Jēkabpils” - BK “Līvāni” 81:90 (18:17, 16:32, 35:14, 12-27)
BK “Jēkabpils”: Strauts 16 (7ab), Večens 15, Vīņauds 14 (5rp), Bērziņš 11, Sokolovs 7 (6rp), Mednis 7 (7ab), Bēts 6, Ermansons 5, Aleksejevs, Ivanovs, Koļesinskis.

Sirsnīgs paldies līdzjutējiem par lielisko atbalstu! Turpinām cīņu "Ramirent" Nacionālajā basketbola līgā, kur nākamo maču aizvadīsim 4. decembrī izbraukumā pret “BJBS Rīga/ A.Kraukļa VEF”.

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru