2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

BK “Jēkabpils” komandā atgriežas Artis Arnītis

BK “Jēkabpils” komandā atgriežas Artis Arnītis

BK “Jēkabpils” komanda pastiprinājusi komandas sastāvu ar Jēkabpilī labi zināmo basketbolistu Arti Arnīti. Artis “lūšu” rindās spēlēja pirmajās divas kluba pastāvēšanās sezonās un palīdzēja jēkabpiliešiem tikt pie pirmās bronzas medaļas Latvijas basketbola augstākajā līgā, informē BK "Jēkabpils". 

Pēc tam, no 2015. līdz 2021. gadam, Artis Arnītis pārstāvēja Latvijas Universitātes basketbola sistēmu, spēlējot gan augstākajā līgā, gan otrajā divīzijā, gan dubultamatieru līgā, gan citos turnīros. 2019. gadā prestižajā Borisa Stankoviča kontinentālā kausa izcīņā Ķīnā Artis kopā ar Latvijas studentu izlasi izcīnīja augsto 4.vietu.

Arti Jēkabpils sporta halles laukumā redzēsim jau trešdien, 22. decembrī, plkst. 19.00, kad BK “Jēkabpils” cīnīsies par uzvaru “Ramirent” Nacionālajā basketbola līgā ar “VEF BA Valkā” komandu. Līdzjutējus svētku noskaņā ar īpašām basketbola piparkūkām sagaidīs lūsis Lusillo.

“Zaļajā zonā” spēli var vērot līdzjutēji ar sadarbspējīgiem Covid-19 sertifikātiem, kā arī bērni no 12 gadiem, uzrādot testēšanas sertifikātu vai laboratorijas izziņu par pēdējo 72 stundu laikā veikta skrīninga testu ar negatīvu rezultātu. Uz “ģimeņu zonu” tiek aicinātas ģimenes ar sertifikātiem un bērniem līdz 12 gadu vecumam bez sertifikātiem. 

Apmeklētājiem visu laiku pareizi jāvalkā sejas aizsegi un jāievēro distance. Spēles laikā sēdvietu var pamest tikai lai apmeklētu labierīcības. Apmeklētājiem reizē ar sertifikātu jāuzrāda arī personu apliecinošs dokuments. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru