2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

BK „Jēkabpils” Ziemassvētkos iepriecina ar uzvaru pār „VEF BA Valkā”

BK „Jēkabpils” Ziemassvētkos iepriecina ar uzvaru pār „VEF BA Valkā”

Trešdien, 22. decembrī, Jēkabpils sporta hallē „Ramirent” Nacionālās basketbola līgas ietvaros BK „Jēkabpils” izcīnīja uzvaru pār „VEF BA Valkā” komandu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 97:72, informē BK Jēkabpils.

Rezultatīvākais basketbolists uzvarētāju rindās savā atgriešanās mačā bija Artis Arnītis. Viņš demonstrēja azartisku un aizrautīgu cīņassparu, guva 24 punktus, tajā skaitā trāpot visus četrus tālmetienus, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, atdeva trīs rezultatīvas piespēles un sakrāja efektivitātes rādītāju 27.

Pēc spēles komandas treneris Artūrs Brūniņš uzteica jaunā komandas biedra enerģiju un cīņassparu: „Artis parādīja sevi no labākās puses, cīnījās, tas arī bija svarīgākais, ko es gribēju redzēt. Ļoti labs papildinājums! Viņš uzskatāmi parādīja pārējiem komandas biedriem kādai attieksmei jābūt laukumā. Var kaut kas sanākt, var nesanākt, bet ir jācīnās!” Treneris arī piebilda, ka atpakaļ uz laukuma īpaši tiek gaidīti traumētie spēlētāji, kā arī novēlēja līdzjutējiem laimīgu Jauno gadu: „Visiem vēlu labu veselību! Sargāsim sevi un savus tuvākos, un, lai Jaunais gads ir veiksmīgāks nekā iepriekšējais!”

„Ramirent” NBL, 22.12.2021., Jēkabpils sporta halle
BK „Jēkabpils” – „VEF BA Valkā” 97:72 (31:16, 16:14, 29:23, 21:19)
BK „Jēkabpils”: Arnītis 24 (7ab, 3p – 4/4), Strauts 23 (8ab, 3p – 7/11)), Vīņauds 18 (8ab, 6rp), Mednis 11 (11ab, 5rp, 2p – 5/7), Bērziņš 10, Ermansons 9, Večens 2 (11rp), Aleksejevs, Ivanovs.

Nākamo spēli BK „Jēkabpils” aizvadīs 8. janvārī, kad Rīgā mērosies spēkiem ar „BA Turība” basketbolistiem.

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru