2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī jaunas iespējas spēlēt hokeju

  • 20 janvaris 2022 --

Kadreiz šo sporta veidu uzsākām uz mazām ūdens tilpēm, vēlāk Jekabpils "Vārpas" slidotavā, tagad jau esam savā pilsētas sporta hallē.

No pirmsākumiem bijām daži jaunekļi, kuri centās piedalīties katrā rīkotajā hokeja spēlē, vēlāk braukājām pa tuvākām pilsētām, kur notika turnīri. Ar šo sastāvu mēs gaidījām katru ziemu un visu iepriekšminēto programmu atkārtojām. Tā nonācām līdz Daugavpils hallei un tur spēlējām pilsētas čempionātā, kāds no mūsu komandas uzsāka amatieru sezonu hokejā Rīgā vai citās pilsētās. Pirms dažiem gadiem mums piešķīra balvu par mūsu izveidoto projektu, kas arī bija saistīts ar ledu, proti, mēs palīdzējām bērniem "uzkāpt uz slidām", apmācījām slidot prasmē.

Nesen Jēkabpilī durvis vēra pilsētas sporta halle un, protams, mēs nestāvējām malā, bet gan pilnvērtīgi izmantojām ledu. Šobrīd ledu aktīvi izmanto kā sportisti, tā arī vienkārši slidotgribētāji. Mēs, savukārt, izveidojām nelielu kolektīvu, kas ļauj parbaudīt iemaņas hokejā. Šobrīd mēs spējam savākt pilnu sastāvu uz treniņu sestdienā (20 cilvēki) un cenšamies "noturēt ledu" trešdienas vakaros. Ir saprotams, ka šis sporta veids mūsu pilsētā nav svešs, bet nav arī populārs, bet ceram, ka nākotnē mūsu komandai pievienosies vairak gribētāju spēlēt hokeju. Tāpēc, ja ir vēlme sevi izmēģināt uz ledus šajā sporta veidā, tad droši sazinies ar mums.

Dažāda līmeņa hokeja treniņi Jēkabpils ledus hallē.
Jautājumu un neskaidrību gadījumā zvani - 20220352, 26566135
Mūsu WhatsApp grupa - https://chat.whatsapp.com/Ji0gBcDZ0UY2mg60JkyUO7

P.S. Brīdinām, spēlēt bez ķiveres ir nedroši!

Atstājiet komentāru