2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

BK “Jēkabpils” gūst 13. uzvaru pēc kārtas

BK “Jēkabpils” gūst 13. uzvaru pēc kārtas

Piektdienas, 25. marta, vakarā „Ramirent” Nacionālās basketbola līgas regulārās sezonas pēdējo mājas spēli aizvadīja BK „Jēkabpils” basketbolisti. Jēkabpils sporta halles laukumā „lūši” pārliecinoši ar rezultātu 86:69 pieveica jaunos „Valmiera GLASS-2” basketbolistus. Rezultatīvākais „lūsis” bija Lauris Bērziņš, viņš savas komandas kontā ieguldīja 19 punktus, informē BK Jēkabpils sabiedriskās attiecības.

„Lūši” jau spēles sākumā nodemonstrēja savu pārākumu, gūstot 11 bezatbildes punktus pēc kārtas un sasniedzot 13 punktu pārsvaru (15:2). Cīņa noritēja bez pārsteigumiem, un jēkabpilieši izcīnīja savu 13. uzvaru pēc kārtas. Rezultāts uz tablo – 86:69. Šajā spēlē jēkabpilieši izcēlās ar lielo pārķerto bumbu skaitu – 15. Ar savu veiklību izcēlās Sandis Bēts, viņš pretinieku piespēles pārķēra četras reizes. Pa trīs reizēm tas izdevās Kārlim Večenam un Mārtiņam Vīņaudam. „Lūši” arī labi izmantoja šīs un citas valmieriešu pieļautās kļūdas, pārvērsdami tās 28 punktos. 

„Šobrīd vairāk vai mazāk viss ir skaidrs – Austrumu grupā esam otrie. Šodienas un rītdienas spēli mēs izmantojam vairāk kā treniņu, lai pieslīpētu atsevišķas lietas. Džeki malači! Cīnījās! Lielais pārtverto bumbu un pretinieku kļūdu skaits nozīmē to, ka mūsējie kārtīgi „kapājās” aizsardzībā. Vienīgi - kaut kā būtu jāsāk no apakšas mest iekšā... ļoti daudz punktus mēs tā zaudējam, un, iespējams, izslēgšanas spēlēs mums to vairs neviens nepiedos. Liels paldies līdzjutējiem par atbalstu! Gaidīsim uz izslēgšanas spēlēm vēl kuplākā pulkā!” tā spēli pret valmieriešiem komentēja BK „Jēkabpils” galvenais treneris Artūrs Brūniņš.

„Ramirent” NBL, 25.03.2022., Jēkabpils sporta halle

BK „Jēkabpils” – „Valmiera GLASS-2” 86:69 (24:15, 21:23, 19:13, 22:18)

BK „Jēkabpils”: Bērziņš 19 (6ab), Ermansons 16 (6ab), Strauts 14, Večens 12 (7rp, 3pb), Bēts 10 (7ab, 7rp, 4pb), Arnītis 7 (13ab), Vīņauds 6 (8rp, 6ab, 3pb), Sokolovs 2. 

Jēkabpiliešiem regulārajā turnīrā atlikusi viena spēle, un to viņi aizvadīs sestdien, 26. martā Rīgā pret „Latvijas Universitāte/BS Rīga” basketbolistiem. Šobrīd ar 19 spēlēs izcīnītām 17 uzvarām, „lūši” ieņem rezultātu tabulas otro pozīciju aiz „Gulbenes Bukiem.

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru