2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

BK „Jēkabpils” aicina uz astotdaļfināla mājas spēli

BK „Jēkabpils” aicina uz astotdaļfināla mājas spēli

„Ramirent” Nacionālās basketbola līgas astotdaļfināla pirmajā mačā Rīgā BK „Jēkabpils” pieveica Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) basketbolistus ar 57 punktu pārsvaru (113:56), un savā mājas laukumā „lūši” nedomā atkāpties ne par soli. Tāpēc ikviens tiek gaidīts atbalstīt jēkabpiliešus piektdien, 8. aprīlī, plkst. 20.00 Jēkabpils sporta hallē, informē BK Jēkabpils sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Irša.

Pirmās cīņas rezultatīvākais basketbolists ar 20 punktiem bija Lauris Bērziņš, bet Kārlis Večens izcēlās ar „double-double”, viņam 19 punkti un 12 rezultatīvas piespēles, savukārt pretinieku rindās 14 punktus, septiņas bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles sakrāja Dāvis Matīss Žilde.
 
BK „Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš bija apmierināts ar savas komandas sniegumu: „Man ļoti patika šī spēle! Pirmkārt, patika attieksme no spēlētājiem – no sākuma līdz pat spēles beigām – maksimāla koncentrēšanās! Neskatoties uz lielo rezultāta starpību, laukumā tika atdoti visi spēki. Tagad galvenais noturēt šo pārliecību, un uz priekšu! Mēs esam uz pareizā ceļa.”

Izslēgšanās spēļu astotdaļfinālā piedalās astoņas Austrumu un astoņas Rietumu konferences labākās komandas, un uzvarētājs tiek noteiks divu spēļu summā. BK „Jēkabpils” iespējamais pretinieks ceturtdaļfinālā jau ir zināms. „OC Limbaži” un BK „Saldus” savstarpējā duelī sīvā un aizraujošā cīņā biļeti uz nākamo izslēgšanas spēļu kārtu izcīnīja limbažnieki, kas ir viena divām komandām, kam „lūši” „Ramirent” NBL regulārajā sezonā ir vienu reizi piekāpušies. 

Nav noslēpums, ka BK „Jēkabpils” savā jubilejas sezonā beidzot vēlas izdarīt to, ko epidemioloģisko apstākļu dēļ nebija iespējams izdarīt iepriekšējās divās sezonās – izcīnīt čempionu titulu! Lai to paveiktu, ar Jēkabpils karstasinīgo līdzjutēju klātbūtni un skaļo atbalstu nepieciešams izcīnīt vēl astoņas uzvaras. 
Nāc un atbalsti „lūšus” ceļā uz zeltu! Ieeja uz spēlēm ir bez maksas. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”.

Atstājiet komentāru