2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

„Lūšiem” viena ceturtdaļfināla uzvara jau kabatā

„Lūšiem” viena ceturtdaļfināla uzvara jau kabatā

Ar skaļu līdzjutēju atbalstu otrdien, 12. aprīlī Jēkabpils sporta hallē BK „Jēkabpils” aizvadīja savu pirmo „Ramirent” Nacionālās basketbola līgas ceturtdaļfināla spēli. Ar rezultātu 85:75 „lūši” pārspēja savus sīvos pretiniekus – „OC Limbaži”. Visvairāk – 17 punktus – mājinieku rindās guva Roberts Mednis, informē BK Jēkabpils sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Irša.

„OC Limbaži” ir viena no divām komandām, kam regulārajā sezonā izdevās pārspēt jēkabpiliešus (10. decembrī Jēkabpils sporta hallē, 83:91), tāpēc šī atkaltikšanās tika gaidīta ar maksimālu koncentrēšanos un cīņassparu.

Pirmajā puslaikā „lūšiem” izdevās iekrāt 22 punktus vairāk nekā pretiniekiem, tomēr limbažnieki nebija noskaņoti tik viegli padoties. Trešajā ceturtdaļā viesi atspēlēja deviņus punktus (67:57), bet vairāk „lūši” neļāva pietuvoties un līdz spēles izskaņai nosargāja 10 punktu pārsvaru – 85:75.  
 
BK „Jēkabpils” treneris Artūrs Brūniņš norādīja uz lielisko pirmo puslaiku, bet atzina, ka ne tik veiksmīgā otrā spēles daļa parādīja pretiniekiem to, ka viņi tomēr var mūs vinnēt: „Pirmajā puslaikā mūsu stiprā pusē bija tas, ko mēs sarunājām darīt aizsardzībā un uzbrukumā, un otrajā puslaikā mūsu stiprā pusē bija tā, ka viņiem šodien nebija pilns sastāvs. Mēs izmetām 42 „trijniekus” un divpunktu metieni bija 33. Mēs nevaram paļauties tikai uz „trijniekiem”, ja mums ir tādi garie spēlētāji groza apakšā. Mums ir jāvirza spēle caur viņiem. Bet tik un tā paldies puišiem, jo viņi parādīja raksturu un nesalūza beigās. Šeir galvenais ir uzvara, un viena mums jau ir kabatā!”

„Ramirent” NBL ceturtdaļfināls, Jēkabpils sporta halle, 12.04.2022.
BK „Jēkabpils” – „OC Limbaži” 85:75 (31:16, 24:20, 12:21, 18:18)
BK „Jēkabpils”: Mednis 17 (8ab), Vīņauds 15 (8ab), Bērziņš 14, Strauts 12, Aleksejevs 10 (8ab), Sokolovs 10 (4rp, 3pb), Arnītis 3, Večens 2 (8rp), Ermansons 2, Bēts.

Lai iekļūtu pusfinālā, nepieciešamas divas uzvaras. Uz Limbažiem pakaļ otrai uzvarai „lūši” Limbažiem Lieldienās – 17. aprīlī.

Nāc un atbalsti „lūšus” ceļā uz čempionu titulu! Ieeja uz spēlēm ir bez maksas. 

BK „Jēkabpils” atbalsta: Jēkabpils novada pašvaldība, SIA „Pata”, SIA „Jēkabpils PMK”, SIA „Mikor”, SIA „Astarte-Nafta”, SIA „Hektors”, Jēkabpils sporta centrs, „Drukas Nams”, „Apdruka24.lv”. Informē: „Jēkabpils Radio1”.

Atstājiet komentāru