2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

"Politiskās intervijas": KPV LV (VIDEO)

"Politiskās intervijas": KPV LV (VIDEO)

Partija KPV LV, kā politiskais spēks pašvaldību vēlēšanās Jēkabpilī startē pirmo reizi. Šī saraksta līderis un mēra amata kandidāts ir uzņēmējs Kaspars Ģirģens. Viņš uz Jēkabpils Radio1 raidījumu “Politiskās intervijas” deleģēja saraksta ceturto numuru, uzņēmēju – Armandu Lazdu.

2017.gada 3.jūnijā notiks pašvaldību vēlēšanas. Jēkabpilī tajās piedalīsies desmit politiskās partijas ar kopējo deputātu kandidātu skaitu – 151. Tas nozīmē, ka uz 13 vietām Jēkabpils domē pretendē apmēram 12 deputātu kandidāti uz vienu vietu. Konkurence liela. Tāpēc Jēkabpils Radio1 desmit raidījumu ciklos piedāvā intervijas ar pārstāvjiem no katra politiskā spēka, kas startē vēlēšanās Jēkabpilī. Visiem deputātu kandidātiem tika uzdoti vienādi jautājumi, lai noskaidrotu viņu redzējumu par Jēkabpils izaugsmi un Attīstību turpmākajos četros gados.

Komentāri (0-2/2)

  • bebis
    02.07.2018 18:34
    No Kaspara sanāktu labs autosportists. No pārējā saraksta arī varbūt kaut kas sanāktu. Taču, ne jau politiķi..! Par zaļu esiet, ar pieri sienā gribās..! Nekas, šoreiz aplauzīsiet radziņus, četrus gadiņus pagaidīsiet un tad, ja vēl būs vēlēšanās, pilnās burās uz priekšu..!
  • vēlētājs
    02.07.2018 18:34
    Es atvainojos, bet kāds Armands ir uzņēmējs? No kuriem laikiem?
    Pēc iesniegtas informācijas cvk, viņš ir parasts darbinieks. Un kā atceros strādāja dažādos Jēkabpils uzņēmumos. Bet nu uzņēmējs viņš nekād nebija! Varbūt uzņēmīgs jauns cilvēks? Bet nu noteikti ne uzņēmējs!
    Negribu nolikt šo cilvēku, bet man liekas kā pasniegta informācija nav patiesa!

Atstājiet komentāru