2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Nedēļas vidū kļūs vēsāks, nogalē - atkal siltāks

Nedēļas vidū kļūs vēsāks, nogalē - atkal siltāks

Šīs nedēļas vidū Atlantijas cikloni pie mums ienesīs mazliet vēsāku un mitrāku gaisu, bet brīvdienās atgriezīsies siltāks laiks, liecina prognozes.

Pēc pirmdienas, kas būs sutīga, otrdien jau būs kļuvis vēsāks, temperatūrai pēcpusdienā tikai nedaudz pārsniedzot +20 grādus, bet trešdiena un ceturtdiena būs nedēļas vēsākās dienas, kad būs vairāk mākoņu, vietām arī nedaudz līs un gaiss pēcpusdienās iesils tikai līdz +17..+22 grādiem. Šajās dienās arī pastiprināsies dienvidrietumu, rietumu vēji.

Nedēļas nogalē ciklonu ietekme mazināsies, vējš iegriezīsies vairāk no dienvidiem un kļūs lēnāks, pie mums pamazām ieplūdīs siltāks gaiss. Lai arī vietām neliels lietus iespējams, nedēļas nogale kopumā būs saulaina un sausa. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +20..+25 grādiem, vietām piekrastē vēsāks.

Arī naktis nedēļas vidū kļūs dzestrākas un daudzviet rīta agrumā termometra stabiņš noslīdēs zem +10 grādu atzīmes, izņēmums, protams, piekraste, kur turēsies ap +15 grādu siltums, bet nedēļas nogalē arī naktis kļūs par dažiem grādiem siltākas, taču, tā kā vējš būs lēns, var veidoties migla.

Foto: Aija

Atstājiet komentāru