2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Skaidro kāpēc reizēm gaišajā diennakts laikā deg ielu apgaismojums

Skaidro kāpēc reizēm gaišajā diennakts laikā deg ielu apgaismojums

Kopš šī gada jūnija Jēkabpils pilsētas ielu apgaismojuma darbību nodrošina SIA “Jēkabpils pakalpojumi”. Šajā laikā uzņēmuma atbildīgie darbinieki vairākkārt saņēmuši jautājumu- Kāpēc gaišā diennakts laikā deg ielu apgaismojums?

SIA “Jēkabpils pakalpojumi” elektroapgaismes tehniķis skaidro: “Šobrīd ielu apgaismojuma izdegušo spuldžu nomaiņu, gaismekļu pārbaudi, bojāto gaismekļu nomaiņu un citus ielu apgaismojuma apkalpošanas darbus veic brigāde trīs elektriķu sastāvā. Reizēm pilsētas atsevišķos punktos apgaismojums gaišā diennakts laikā tiek ieslēgts gadījumā, kad jānoskaidro nefunkcionējošās laternas bojājuma vieta, un to nav iespējams izdarīt bez sprieguma pieslēgšanas. Protams, jāņem vērā arī tas, ka apgaismes elektrolīnijas ir saslēgtas pakārtoti, tādēļ, ieslēdzot gaismu vienā ielā, spuldzes deg arī blakus esošajās vai paralēlajās ielās”.

Uzņēmums aicina arī turpmāk iedzīvotājus ziņot par Jēkabpilī esošiem ielu, laukumu, skvēru, gājēju pāreju, luksoforu un citu publiskai lietošanai paredzēto teritoriju apgaismojumu bojājumiem, zvanot uz diennakts operatīvā dežūrdienesta tālruni 29387082

Informāciju sagatavoja:
SIA “Jēkabpils pakalpojumi”
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Ieva Gādmane