2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Latvijas mūziķi ierakstījuši kopdziesmu “Tu Paliec”, kurā pauž atbalstu Jānim Vaišļam

Latvijas mūziķi ierakstījuši kopdziesmu “Tu Paliec”, kurā pauž atbalstu Jānim Vaišļam

Tāpat J.Vaišļam tiks veltīts atbalsta koncerts, kuru pirmdien, 28. decembrī, klubā 9.vilnis rīko Labdarības lapa Snowflake kopā ar Jāņa draugiem.

Šobrīd dalību koncertā jau apstiprinājusi grupa Jumprava, Juris Kulakovs, Ainars Virga, Liene Greifāne, Credo, Andris Lapiņš, Roberto Meloni, Vita Baļčunaite, Aivars Rakovskis un grupa Bastards, Elza Rozentāle, Mārtiņš Kits un grupa Mad show boys, De Jorans, deju studija Pro-X, Monro, Rūdolfs Plēpis, Elizabete Zagorska, Ēriks Loks, Laura Raila, Riga reggae acoustic ar Horenu Stalbi, Jānis Graudiņš (grupa Okay), kā arī Asnāte Tarvide & Sandis Stapkēvičs.

Klipu ar savām skanīgajā balsīm bez koncerta dalībniekiem kuplinājuši arī tādi Latvijā pazīstami dziedātāji kā Ieva Aukurātere, Olga Rajecka, Jānis Bukums, Midis, Kaspars Beidaks, Valdis Melderis un Valters Frīdenbergs. Koncertu vadīs atraktīvais pasākumu vadītājs Valdis Melderis.

Šobrīd izveidots dziesmas Tu paliec, kura tapusi kā De Jorana, M.Kita un Midis kopdarbs, videoklips. Tā autori pauž, ka no dziesmas idejas līdz tās videoversijai pagāja tikai 48 stundas, kas ir “apbrīnojami īss laiks šāda muzikāla projekta realizācijai”.

{videobox}vMgLzZZ8d1Y{/videobox}

Atstājiet komentāru