2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Intervija ar Ainaru Mielavu (AUDIO)

Intervija ar Ainaru Mielavu (AUDIO)

 Pagājušajā nedēļā Latvijas pilsētās atsākās "Mielava un Pārcēlāju" koncertturneja "Atsaukties", kas iesākās jau pagājušajā gadā, laižot klajā dziesmu albumu "Atsaukties". Skaņuplate "Atsaukties" nākusi klajā pēc septiņu gadu pārtraukuma.

Jēkabpilī “Mielavs un pārcēlāji” koncertēja piektdienas vakarā. Koncertā tika atskaņotas dziesmas no jaunās skaņuplates "Atsaukties", kā arī populārākās dziesmas no iepriekšējiem pieciem Mielava un "Pārcēlāju" albumiem- "Tu saviļņoji mani" un "I Love You". Izskanēja arī grupas "Jauns mēness" skaņdarbi - "Piekūns skrien debesīs", "Kad mēness jūrā krīt", "Ai, jel manu vieglu prātu" un citas.

Sarunā ar Radio1.lv Ainars Mielavs atklāja, ka ir nolēmis īstenot sen lolotu sapni par īpašu projektu, kas sauksies «Mielavs un taurētāji», viņš stāsta, ka viņa dziedātās dziesmas pavadīs pavadīs pūšamo instrumentu kvintets. Jau tagad ir zināms, ka koncerti notiks novembrī un decembrī un viena no to norises vietām būs jaunatklātā Rīgas kultūrvieta - Aristīda Briāna ielā esošā fon Stricka villa.

 

 

{play}images/sounds/mielavs.mp3{/play}

Atstājiet komentāru