2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Žerārs Depardjē Krievijā iekuļas erotiskā skandālā

Žerārs Depardjē Krievijā iekuļas erotiskā skandālā

Žerārs Depardjē jau kuro reizi kļuvis par kārtējā skandāla galveno varoni. Šoreiz 64 gadus veco aktieri vaino par necienīgu uzvedībuuzņemšanas laukumā: pēc kādas aktrises vārdiem, filmas uzņemšanas laikā, kur piedalās arī Depardjē, viņš pieķerts tualetē nodarbojamies ar seksu ar kādu no masu skatu dalībniecēm.

 

Incidents noticis seriāla "Zaicevs+1" uzņem;sanas laukumā - filmā Depardjē tēlo vienu no galvenajām lomām. Par notikušo vairāk stāstīja seriāla aktrise Alise Prado.

"Kāds no filmēšanas grupas izdzirdēja attiecīgās skaņas, kas nāca no kādas telpas un tūliņ pat pasauca administratoru. Kad atvēra tualetes durvis, izrādījās, ka tur atradās Žerārs ar kādu jauniņo aktrisi. Es pati šo meiteni neredzēju, bet visa mūsu grupa bija vienkārši šokā! Depardjē vispār filmēšanas laikā vienmēr uzvedas vaļīgi," stāsta Alise prado.

Aktiera kolēģi pieļauj, ka viņš piekritis filmēties tikai tādēļ, lai būtu iespēja izmantot savu stāvokli un varētu izrādīt visai nepārprotamu uzmanību krievu skaistulēm. 

Alise parādīja presei arī vairākas fotogrāfijas, kurās redzams, ka franču aktieris nepalaiž garām ne vismazāko iespēju, lai izmantotu pikantas situācijas.

"Franču meitenes ir visai nepieejamas un nepieļauj nekādas vaļības atšķirībā no krievietēm, par kuru vieglo pieejamību slava jau izplatījusies visā pasaulē," uzskata Alise, - iekniebt kādai no viņām pēcpusē vai krūtīsŽerāram ir visai parasta lieta. Kādu meiteni, kura aktieri atgrūda, viņš noveda līdz asarām, jo sakliedza uz frnacūzi.  

Pēc šā gadījuma, saprotot, ka pieķertts visu acu priekšā, francūzis ne pa jokam izbijās no savas mirkļa všjības un laidās lapās - paņēma savu slaveno mopēdu un aizbrauca nezināmā virzienā. 

Jāpiebilst, ka nekādas soda sankcijas Depardjē netika piemērotas, ņemot vērā, ka erotiskais piedzīvojums notika ar meitenes piekrišanu, turklāt viņa nekādas pretenzijas neizvirzīja. Tādēļ skandāls ātri tika noklusināts. 

 

pēc vesti.ru sagatavoja Māra Grīnberga

 

 

Komentāri (0-1/1)

  • Hmmmm
    02.07.2018 18:15
    Liekas ka šo jau kur lasīju... pusgadu atpakaļ...

Atstājiet komentāru