2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Nostradamuss pareģojumi 2016. gadam

Nostradamuss pareģojumi 2016. gadam

Mišelam Nostradamuss (Michel de Nostredame) ir daudz pareģojumu. Uzskata, ka daudzas pareģojumi (katrēnas) ir jau piepildījušās. Bet visi lielie 20. gadsimta vēstures notikumi redzēja atspoguļojumu Nostradamusa vīzijās. Katrēnu pētnieki atzīmē, ka 70% pareģojumi bija patiesi, bet ja skatamies atsevišķas valstis, tad pareģojumi piepildījušies pat līdz 90%.

 

Nostradamusa pareģojumi jau 2014. gadā pirmajā gada pusē prognozēja pasaules ekonomikas krīzi. Tai nav piemēru visām iepriekšējām, tam sekos nopietnas izmaiņas pasaules politiskajā un ekonomiskajā pasaules kartē. Vēl runā par to, ka pasaulē parādīsies pietiekoša pazīstama, agresīva un karojoša personība, kura tika uzskatīta par pazudušu, kurš aicinās visus, bet savējos doties cīnīties pret «neticīgajiem». Jau 2014. gadā Nostradamus pareģoja reliģiozo karu. Tur tiek pieminēti «Dievu ienaidnieki».

 

Pat Nostradamuss nespēja iedomāties tādu muļķību, ka eiropieši paši labprātīgi ievilks savās zemēs musulmaņu iekarotājus. Un ne tikai ievilks, bet sagaidīs, pabaros un atdos savas mājas. Putins Ukrainā bija tikai “ziediņi”, salīdzinot ar to, kas notiks Eiropā. Ir jābūt pilnīgi aklam, lai neredzētu, ka sācies “svētais”karš, jo reliģiju karš ir visnežēlīgākais. Šie imigranti savās zemēs nav neko citu darījuši, kā tikai karojuši un laupījuši, tāpēc viņi ir nabadzīgi un agresīvi. Par kādu integrāciju mēs runājam? Drīz Eiropā pamatiedzīvotāju sastāvs saruks līdz minimumam, un tad tikai redzēsiet, kas notiks. Nevajag jau tālu skatīties, paskatieties filmu “Pērtiķu planēta” un viss kļūs skaidrs. Varbūt tā ir likteņa ironija, bet 2016. gads ir ugunīgā Pērtiķa gads.

 

Vēl Nostradamus saka, ka būs ne tikai sociālās un klimatiskās izmaiņas, bet būs arī politiskās sekas. Pēc tiem starptautiskās norunas un līgumi zaudēs spēku, un izrādīsies «tukši likumi». Daļēji tas attieksies uz Ženēvas līgumiem, jo tur tiek pieminēts Lemanas ezers (Šveice).

 

Ko Nostradamuss vēsta par 2016. gadu?

Nostradamusa pareģojumi 2016. gadā stāsta par nelaimēm un zaudējumiem, uz ko jābūt gatavam katram un visiem. Gads sāksies ar sliktu vēsti, jo pasaulē piedzims neglītais jaundzimušais, kas būs ļaunā vēsts. Tūlīt pēc tam austrumos sāksies asiņains konflikts, karos cilvēki čalmās, un mazliet vēlāk šajā karā ievilks desmitiem valstu. Vēl viena no arābu valstīm var pielietot ķīmiskos ieročus, izraisot vēl neredzētu paniku visā pasaulē. Pēc Nostradamus vārdiem, cilvēki dosies uz ziemeļiem, glābjoties no šiem iznīcinošiem stariem. Vēl vairāk – gada beigās, kāda negaidīta notikuma rezultātā, arābu pasaule pacelsies un sāks asinskaru pret visu kristīgo pasauli.

 

64. katrēnā no 3. centūrijas Nostradamuss pareģoja, 2016. gadā kara sākumu. Pareģojums tiek atšifrēts: irāņu karotāji iekaros Grieķijas salas, bet atvairīt musulmaņu uzbrukumus grieķi nespēs un ilgu laiku paliks okupācijā. Irāņu karaspēks ieies grieķu salās Egejas jūrā. Zagšana un vardarbība, kad notiks salu okupācija, kuras ilgu laiku valdīs Irāna.


«Persijas galva aizpildīs lielas teritorijas—  Flote pret musulmaņiem—  (karavīri no) Parfijas un Mīdijas, izlaupīs Kikladas.


Pareģojuma atšifrējums:
Parfija — senatnē (250 g. Līdz m.ē. – 224 g. m. ē.) — valsts dienvidaustrumos no Kaspijas jūras. Parfinieši — irāņu cilts.
Mīdija — Irāņu valsts ziemeļrietumu daļas vēsturiskais apgabals.
Kikladas — arhipelags Egejas jūras dienvidos, kas pašlaik ir Grieķijas sastāvā.

 

21. katrēna no 5.centurijas arī attiecas uz 2016. gadu un vēsta «latīņu monarha» bojā eju. Iespējams, ka latīņu monarhs domāts Itālijas līderis (varbūt pat pats Romas pāvests) vai arī viduslaikos par latīņu zemēm sauca Tuvos Austrumus, Turcijas, Grieķijas un Maķedonijas teritorijas.


Valdnieka nāve izraisīs dumpinieku «vilni» un to cietsirdīgu apspiešanu ar publiskiem tiesu procesiem,un, iespējams, pat ar publisku sodīšanu. Šajā gadā Mišels Nostradamuss prognozē, ka Eiropu pārņems slimības, ko izraisīs atmosfēras saindēšana.


Tā ir vēstures mācība visiem tiem, kas par prioritāti izvēlas naudas pelnīšanu ar jebkuriem līdzekļiem (tā kā imigrantu pārvadājumi pašlaik ir viens no lielākajiem biznesiem pasaulē). Senos laikos to nosauktu par Dieva sodu. Un vēl daži vārdi par aktuālāko tēmu – pretstats starp musulmaņiem un kristiešiem. Daudzi Nostradamusa teksta tulki atrod tajos apstiprinājumu jaunas fāzes eskalācijai. Viena no tādām fāzēm, uzskata viņi, jāgaida tuvākajos gados. Sākties tas var tieši 2016. gadā, un šoreiz tajā visvairāk piedalīsies imigranti – musulmaņi, kuri jau atrodas Eiropā.

Atstājiet komentāru