2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

10 lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē!

10 lietas, kurām jābūt katras sievietes garderobē!

Jau sen zināms, lai cik plaša un daudzveidīga būtu sievietes garderobe, viņai tik un tā nekad nav ko uzvilkt. Taču ir dažas lietas, kas arī tad, ja nav ko uzvilkt, tomēr ir jābūt katras sevi cienošas sievietes garderobē.

1. Kvalitatīviem un ērtiem džinsiem, kuri ir atbilstoši tieši tavām figūras aprisēm!
2. Baltam kreklam – tā ir mūžĪga vērtība un iederas praktiski jebkurā situācijā.
3. Balerīnām visiem tavas dzīves gadījumiem. Ja augstpapēžu kurpēs dodies uz kādu saviesīgu pasākumu, tad noteikti paķer līdzi arī balerīnas. Tu taču negribi, lai piepampušas vai nogurušas kājas ir iemesls izbeigt lielisku ballīti?
4. Labas kvalitātes rokas somiņa, kurā ietilpst viss tev nepieciešamais. Atceries, ka mazās somiņas, kurās īsti neko nevar ielikt, nav domātas iešanai uz darbu vai ikdienas gaitām, šāda tipa somiņas lieliski iederas, lai ietu ciemos vai dotos uz teātri vai operu.
5. Lielām saulesbrillēm. Šādas brilles būs lielisks glābiņš, ja – tev ir paģiras, ir pārāk gaišs, vai, ja tu esi noraudājusies, vai arī vienkārši nevēlies noņemties ar krāsošanos un dodies vienkāŗsi ārpus mājas.
6. Idēlam T-kreklam vai blūzītei (no laba materiāla). Katrai no mums vajag kādu ērtu krekliņu, kurā galvenokārt ne tikai jūtamies ērti, bet kurā arī izskatamies lieliski, tādēļ nežēlo naudu un iegādājies ko savam sirdpriekam. 
7. Melnai žaketei. Melna žakete un džinsi ir lielisks, klasisks tērps, kurā var doties gan uz randiņu, gan darba darīšanas un, lai tēlu padarītu interesantāku tu noteikti vari uzrāsot košu lūpu krāsu, kā būtu ar koraļļa sarkano?
8. Zīda lakatiņam. Šāds aksesuārs rada rotaļīgāku tēlu, lakatiņu vari iesiet mato, apsiet ap kaklu vai vienkārši uzsiet uz somiņas, tas izskatīsies patiesi sievišķīgi.
9. Lielam džemperim. Komfortam ir nozīmē un lieliski, ja komforts arī izskatās labi, piemēram, iegādājiem lielu sarkanu vai citas košas krāsas džemperīti, pieskaņo tam kurpes un tu izskatīsies satriecoši, un viduklim vari izmantot jostiņu!
10. Klasiskajam trencim. Lietainajās dienās nekas nevar būt sievišķīgāks par klasisko trencīti, kurš tik ļoti atgādina Odriju Hepbernu, kura ir daudzu sieviešu elks jau vairāku desmitu gadu garumā.

Publicēšanai sagatavoja Alise Alkšāre

Atstājiet komentāru