2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Ko lielās partijas varētu darīt Jēkabpils un tās iedzīvotāju labā?

Ko lielās partijas varētu darīt Jēkabpils un tās iedzīvotāju labā?

Nacionālās partijas attapušās, ka reģionālās partijas ir alternatīva reģionu attīstībai un veiksmīgi konkurē ar lielajām partijām, no kurām līdz šim reāla piedāvājuma attīstībai ārpus Rīgas bijis visai maz. Tāpēc tās sāk aicināt uz sarunām reģionālās partijas, tajā skaitā Jēkabpils reģionālo partiju. Portāls Radio1.lv jautāja Jēkabpilī sastaptajiem cilvēkiem, ko lielās partijas varētu darīt Jēkabpils un tās iedzīvotāju labā.

 

judite1

Judīte:

 

Vairāk izglītības iespēju. Un tieši,lai būtu iespēja studēt jauniešiem, kuri beidz 12.klasi, jo daudzi izbrauc uz Rīgu, un, manuprāt, būtu labi, ja Jēkabpilī būtu lielāka iespēja mācīties.

 

 

 

 

Māra Grīnberga

 

Saistītie raksti: Ko lielās partijas piedāvā reģioniem?

 

Dagmāra: Jādara tā, lai Jēkabpilī būtu mazāk spēļu zāļu. Lai vairāk būtu dažādas nodabes jaunatnei. Vajadzīgas arī ražotnes, lai būtu darbavietas.

 

terezija1

Terēzija:

 

Es gan esmu no Līvānu novada, bet tas nav svarīgi. Pašreizējā Saeima lai vispirms mēģina kaut kā sakārtot savu godaprātu. Lai viņi daudzajās jomās, kas ir jāsakŗto, rīkotos kā kristieši un to darītu godprātīgi. Tas būtu mans vēlējums: lai Mazliet saņemas, lai kaut drusciņ mazāk padomā par sevi.

 

 

 

Oskars: Šeit daudz kas jau ir izdarīts. Salceviča kungs daudz ko izdarīja. Pilsēta kļūst skaistāka, pat nezinu, ko šeit vēl varētu uzlabot.

 

galina1

Gaļina:

 

Galvenais, lai cilvēkiem nodrošina darbu. Bez tam nepieciešams, lai medicīna būtu augstā līmenī. Arī pensionāriem un skolēniem ir jānodrošina palīdzība. Un vēl – novēlēsim visu labāko tiem, kuri dzīvo kopā ar mums un visapkārt.

 

 

 

 

Sarmīte: Vajag, lai cilvēkiem būtu darbs, jauniešiem – izklaides vietas, kas virzītas vairāk uz sportu. Kādreiz pavīdēja ideja par ledus halli, bet tad tā pazuda. Tas būtu ideāls variants jauniešiem, lai neklaiņotu, lai sportotu. Varētu attīstīties motosports – pašai mazdēls aug un domājam, kur viņu likt.

 

inga1

Inga:

 

Pirmkārt, vajadzētu par bērniem padomāt. Kāpēc tik daudz cilvēku aizbrauc projām uz ārzemēm? Tāpēc, ka tur ir labāka dzīve. Nu, kas gan ir tie astoņi lati, ko mēs saņemam par bērnu? Nu, tas ir smieklīgi. Vajadzētu padomāt, lai jaunieši tomēr paliek Latvijā.

 

 

 

 

Klaudija: Pilsētai ir vajadzīgi jauni uzņēmumi, lai cilvēkiem būtu, kur strādāt. Mums ir pārāk maz nodarbinātu cilvēku.

 

 

ilmars1

Ilmārs:

 

Ir daudz jautājumu, bet atbildes – nestabilas. Ministri, valdība necenšas rast atbildes, drīzāk cenšas meklēt visādus līkumus, kā apiet patiesību. Jēkabpilī ir izdarīts diezgan daudz, piemēram, ceļu būve ir līmenī, arī Vecpilsētas laukumu nevar salīdzināt, kāds tas bija pirms 15 gadiem un tagad. Izaugsme tomēr ir.

Atstājiet komentāru