2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpilī ugunsgrēkā bojā gājis vīrietis(FOTO, Papildināta)

Jēkabpilī ugunsgrēkā bojā gājis vīrietis(FOTO, Papildināta)

Svētdienas vakarā ap pulksten sešiem izcēlās ugunsgrēks Jēkabpilī, Rīgas ielā, kur atrodas arī auto rezerves daļu veikals. Kā notikuma vietā paziņoja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Zemgales reģiona brigādes Jēkabpils daļas komandieris Dzintars Cvilikovskis, ugunsgrēkā ir arī bojā gājušais.
Pēc neoficiālas informācijas tas ir kāds aptuveni 58 gadus vecs vīrietis, Variešu pagasta iedzīvotājs.
Liesmas bija redzamas arī no Daugavas kreisā krasta un aizsedza skatu uz tiltu. Ugunsgrēku dzēsa trīs Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta ekipāžas, strādāja ātrā palīdzība un policija.
Valsts ugunsdzēsības un glāb\sanas dienesta Jēkabpils daļas komandieris Dzintars Cvilikovskis pirmdienas rītā pastāstīja, ka kopējā degšanas platība bija 51 kvadrātmetrs, tajā skaitā degušli bēniņi un divi kvadrātmetri grīdas istabā.
"Nav skaidrs, kā uguns izplatījusies uz bēniņiem, kā aizdegusies grīda, vai vīrietis nesa ogles, kāda izbira un sāka gruzdēt, vai arī bija elektrības īssavienojums," saka Dz.Cvilikovskis.
Nelaimes vietā sastaptā mājas saimniece sacīja, ka bojā gājušais īrējis dzīvojamās telpas. Nav noslēpums, ka esot lietojis alkoholu. Pagaidām zināms vien tas, ka degšana sākusies iekštelpās, bet izplatījusies, iespējams, caur skursteni vai atvērto bēniņu lūku. Iemeslus noskaidro policija un ugunsdzēsēji.
"Ne velti man pēdējā laikā trādījās zīmīgi sapņi," stāstīja mājas saimniece Rita. Sapņos esot redzējusi, ka ceļ sev jaunu māju - droša zīme, ka gaidāma kāda nāve, piebilst saimniece.
Viņa teic, ka īrnieks bieži lietojis alkoholu un viņai jau bijus ideja vīrietim uzteikt īri, jo jau iepriekš kādi viņa draugi esot uzlauzuši mājas durvis.
Arī veikala darbinieki teic, ka iepriekšējā dienā vīrietis bijis iereibis.
Saimniece pieļauj, ka ugunsgrēka iemesls esot smēķēšana, neapdzēsta cigarete.

Komentāri (0-4/4)

  • Saule
    02.07.2018 18:16
    Tā var runāt, rakstīt par cilvēku tikai tāds, kas pats to vīrieti nepazina. Viņš bija ļoti strādīgs, jauks, sirsnīgs cilvēks....Kurš no mums neiedzer kādreiz kādu glāzīti?
    Viegli pēc cilvēka nāves liet dubļus virsū....būtu jānokaunās....
  • kads
    02.07.2018 18:16
    Sis cilvēks bija kartigs un godigs.vins stradaja...
  • Hmm
    02.07.2018 18:16
    Šī māja nebij degusi jau iepriekš?
  • ulla
    02.07.2018 18:16
    Žēl, ka tik skumjas beigas...

Atstājiet komentāru