2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Jēkabpilī no astoņdesmitgadīgas sirmgalves izkrāpj 300 eiro

Jēkabpilī no astoņdesmitgadīgas sirmgalves izkrāpj 300 eiro

Jēkabpilī, sestdien 21.jūnijā pagaidām nenoskaidrota persona no 1934.gadā dzimušas sirmgalves izkrāpa 300 eiro. Par krāpšanu uzsākts kriminālprocess.
 
 
Policija jau vairākkārt ir brīdinājusi iedzīvotājus, ka uzdarbojas telefonkrāpnieki, kuri sazinās ar gados vecākiem cilvēkiem, lai izvilinātu naudu. Arī šajā gadījumā sirmgalvei piezvanījis kāds vīrietis, kas runājis krievu valodā un pavēstījis, ka viņas mazdēls ar automašīnu izraisījis satiksmes negadījumu un steidzami nepieciešami 300 eiro cietušās personas ārstēšanai. Pretējā gadījumā mazdēlam būs nopietnas nepatikšanas. Sirmgalve krāpniekiem iedevusi prasīto naudu un tikai pēc tam atklājies, ka tā ir krāpšana.
 
Policija vēlreiz brīdina un atgādina, ja cilvēki saņem šāda veida zvanus, nekavējoties par tiem ziņot policijai.

Komentāri (0-1/1)

  • Nu
    02.07.2018 18:16
    Tant! Nevajag dot kukuļus. Ja Tev naudu būtu prasījis mazdēls, Tu kauktu, ka naudas nav, bet atdot kaut kam, kaut kur, tas labi padodas.
    Mana māte arī - ja ģimenei ko vajag tad nav ne santīma, bet ja izlasīt avīzē, ka kāds ko "ļoti labu" pārdod, piemēram, labi slapju malku, tad naudas kule vaļā un tik maksā. Pēc tam man jādomā ar ko krāsni kurināt.

Atstājiet komentāru