2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Vīrietim uzkrīt koks Atašienē

Vīrietim uzkrīt koks Atašienē

Nedēļas nogalē atrasts nesprādzis lādiņš, noticis viens ceļu satiksmes negadījums, kā arī apkārtnē vairākkārtīgi uzdarbojās zagļi, tāpat notikusi nelaime strādājot mežā, ziņu portālu Radio1.lv informē Ieva Sietniece, Valsts Policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze.
 
Krustpils novada Atašienes pagastā, zāģējot meža kokus, viens no tiem uzkrita 1960. gadā dzimušajam. Cietušais nogādāts slimnīcā. Uzsākts kriminālprocess.
 
Jēkabpilī, Andreja Pormaļa un Jēkaba ielu krustojumā 1960. gadā dzimušais vadot motociklu MINSK BEZ sadūrās ar A/M VW PASSAT, kuru vadīja 1970. gadā dzimusī. Jēkabpils RS ar galvas traumu tika nogādāts motocikla vadītājs. Bet Ziemeļu ielā 1963. gadā dzimušais notverts vadot mopēdu alkohola reibumā (2,16 promiles) un bez vadītāja tiesībām. Turpat 1985. gadā dzimušais vadīja velosipēdu alkohola reibumā (2,34 promiles) un bez vadītāja apliecības.
 
Jēkabpils novada Ābeļu pagastā kartupeļu laukā atrasts nesprādzis lādiņš.
 
Salas pagastā kriminālprocess ierosināts par zādzību, kas veikta dzīvoklī, paņemot 120 EUR. Krustpils novada Variešu pagastā no saimniecības ēkas nozagtas dažādas mantas, par ko arī ierosināts kriminālprocess. Tāpat Kūku pagastā no neapdzīvotas mājas nozagtas dažādas mantas.
 

Atstājiet komentāru