2024.gada 2. maijs

Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Šoferi nenorēķinās Rīgas ielas Statoil

Šoferi nenorēķinās Rīgas ielas Statoil

Policija konstatējusi dažādas zādzības, vienu negadījumu remontdarbnīcā un notvērusi pāris dzērājšoferus, Radio1 ziņu portālu informē Valsts Policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece.
 
Jēkabpilī Rīgas ielā DUS Statoil A/M OPEL ASTRA vadītājs uzpildīja 4,35 litrus dīzeļdegvielas un aizbrauca, par to nesamaksājot. Tāpat turpat DUS Statoil Rīgas ielā A/M VOLVO V70, vadītājs uzpildīja 10,91 litru autogāzes un aizbrauca, par to nesamaksājot.
 
Neretas novadā, Zalves pagastā uzsākts kriminālprocess par zādzību. No kautuves nozagti egles zāģbaļķi. Materiālais zaudējums tiek precizēts. Jēkabpilī, Nākotnes ielā no rokas somiņas nozagts maks ar naudu 15 eiro. Uzsākts kriminālprocess.

Aizkraukles pagasta remontdarbnīcā, strādājot ar slīpripu 1967. gadā dzimušais guva plēstu brūci pirkstā.
 
Noslēgumā dzērājšoferi - Salā, Viestura ielā notverts 1990. gadā dzmušais, vadot A/M OPEL ASTRA CARAVAN, būdams alkohola reibumā (2 promiles). Bet Koknesē, braucot pa Vērenes ielu 1978. gadā dzimušais vadīja velosipēdu atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē (2,29 promiles) un bez vadītāja apliecības.

Atstājiet komentāru