2024.gada 17. maijs

Dailis, Herberts, Umberts

Jēkabpilī, Vienības ielas aplī vakar, iespējams, notriekts gājējs (PAPILDINĀTS)

Jēkabpilī, Vienības ielas aplī vakar, iespējams, notriekts gājējs (PAPILDINĀTS)

(Pievienota 2.rindkopa)
 
Radio1.lv aculiecinieks informē, ka vakar Jēkabpilī, Vienības ielas aplī noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā, iespējams, notriekts gājējs. Notikuma vietā strādāja gan policisti, gan mediķi, uz ceļa guļot bijis redzams arī cietušais cilvēks.
 
 
Sazinoties ar Valsts policijas Zemgales pārvaldes priekšnieka palīdzi Ievu Sietnieci noskaidrojām, ka policijā šis ceļu satiksmes negadījums nav reģistrēts. Līdz ar to policijas rīcībā nav plašāku komentāru par to, kas vakar notika Vienības ielā.
 
 
Aculiecinieka foto.

Komentāri (0-3/3)

  • aculiecinieks 2
    02.07.2018 18:21
    viņš no autenes uz mego vairākas reizes kursēja (iedams 10 min 20 metrus), tad noklīda pāri zālājam uz apļa pusi, un parubijās turpat pie apļa
  • aculiecinieks
    02.07.2018 18:21
    nebija nekāda ceļu satiksmes negadījuma. vienkarsi onkuls bija par daudz panemis ''uz krūts'' un nepareizā vietā šķērsoja ielu. Tā kā bija kunga prātā,tad lidzsvara traucējumi lika šim nokrist un tieši uz apļa braucamās daļas. ""cietušais" bija tikai stiprā alkohola reibumā,tad tika nogādāts tuvējā policijas iecirknī.
  • Svarka
    02.07.2018 18:21
    Ko gājējs dara šajā aplī?
    Bīstama pāreja ir otrā aplī uzreiz pie baznīcas braucot uz sporta nama pusi, bet šim aplim pārejas ir labi tālu no apļa.

Atstājiet komentāru