2024.gada 30. jūnijs

Mareks, Tālivaldis

Jēkabpilī auto notriec aizsargbarjeru, Staburagā apzog īpašumu, zaudējumi 7000 eiro

Jēkabpilī auto notriec aizsargbarjeru, Staburagā apzog īpašumu, zaudējumi 7000 eiro

Valsts policijas sabiedrisko attiecību speciāliste Rūta Stratniece informē, ka pagājušajā diennaktī Austrumzemgales iecirknī reģistrēti 34 notikumi, 24 reizes izbraukts uz notikuma vietu. Uzsākti septiņi administratīvā pārkāpuma procesi, trīs gadījumos par ceļu satiksmes noteikumu neievērošanu, vienā gadījumā par ātruma pārsniegšanu. Reģistrēti pieci ceļu satiksmes negadījumi un viena zādzība no īpašuma.

26. jūnijā īsi pēc pulksten 09.00 Jēkabpilī kāds 1981. gadā dzimis vīrietis vadīja “Scania” kravas automašīnu sakabē ar piekabi un uzbrauca dzelzceļa pārbrauktuves barjerai, bojājot to. Ceļu satiksmes negadījumā neviena persona fiziski necieta. Par notikušo uzsākts administratīvā pārkāpuma process.  

26. jūnijā Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Aizkraukles novadā, Staburaga pagastā, Staburagā kāds vīrietis konstatējis, ka no viņam piederošā īpašuma teritorijā esošās saimniecības ēkas  nakts laikā veikta zādzība un nozagtas dažādas mantas un darba instrumenti, tostarp zāles pļāvējs, zāģis, trimmeris, velosipēds un citas lietas. Kopumā zādzības dēļ radīti materiālie zaudējumi vairāk kā 7000 eiro apmērā. Par notikušo Valsts policijā uzsākts kriminālprocess.

Atstājiet komentāru