2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Aculiecinieks: Tāda tumsa valda pie bērnudārza "Auseklītis" agrās rīta un vakara stundās (FOTO)

Aculiecinieks: Tāda tumsa valda pie bērnudārza "Auseklītis" agrās rīta un vakara stundās (FOTO)

Jau pērnā gada nogalē Jēkabpils Bebru ielas mikrorajona iedzīvotāji un vairāki bērnu vecāki sūdzējās, ka nedeg ielas apgaismojums pie bērnudārza "Auseklītis" līdz ar to ik rītu un ik vakaru, vedot bērnus uz un no bērnudārza, vecākiem uz pirmsskolas izglītības iestādi nākas mērot ceļu tumsā. Aculiecinieks, Bebru ielas mikrorajona iedzīvotājs atsūtīja arī dažus uzņēmumus, lai situāciju raksturotu vizuāli.
 
 
Radio1 par šo problēmu informēja pašvaldības atbildīgo speciālistu Pēteri Lazdānu, kas apliecināja, ka ir informēts par šo situāciju un arī viņš saņemis vairākas sūdzības, ka ielu apgaismojums nedeg. Pēteris Lazdāns skaidroja, ka tā ir elektroapgaismes sistēmas kļūme un tāpēc atjaunot ielu apgaismojumu šajā vietā esot problemātiski. Periodiski tas izdodoties. Taču šāda atbilde nerisina situāciju, tāpēc plašāku skaidrojumu, ko darīt lūdzām Jēkabpils domes priekšsēdētāja vietniekam Aivaram Krapam.
 
.
"Viennozīmīgi pilsētā ielu apgaismojumam ir jābūt visur, kur tas paredzēts, ja ir lielāka kļūme varbūt ilgāks laiks paiet kamēr saremontē, taču situācijas, ka ielu apgaismes spuldzes nedeg vispār, nevar būt un nav pieļaujamas. Par šo gadījumu nebiju informēts. Pilsētā pēc pēdējo gadu ielu remontdarbiem daudzviet ir problēmas ar ielu apgaismojumu, kuras risinam. Neizdarībai nav attaisnojums, ka ir sistēmas kļūda, apgaismojumam ir jābūt un problēma ir jārisina,"  uzsvēra Aivars Kraps.
 
 
Aivars Kraps norādīja, ka šī situācija tiks atrisināta un tuvākajā laikā pie bērnudārza "Auseklītis" tiks nodrošināts ielu apgaismojums.
 
 
Iedzīvotāji par ielu apgaismojuma traucējumiem aicināti ziņot pašvaldībai arī turpmāk, to var izdarīt zvanot pa tālruni 29293222 vai iesniedzot pieteikumi Vienas pieturas aģentūrā.

Atstājiet komentāru