2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Savainojas krītot uz slidenām ietvēm

Savainojas krītot uz slidenām ietvēm

Pagājušajā diennaktī pakrītot uz slidenām ielām Latvijā traumas guvuši 15 cilvēki, septiņi no tiem nogādāti slimnīcā, pārējiem mediķi snieguši ambulatoru palīdzību.
 
 
Vissmagāko traumu guvusi kāda 40 gadus veca sieviete Zemgalē, kas attīrot mājas jumtu no sniega, kritusi no vairāku metru augstuma un guvusi iespējamu muguras skriemeļu lūzumu.
 
 
Arī Jēkabpils slimnīcā vairāki cilvēki lūguši mediķu palīdzību, kas traumas guvuši paslīdot un pakrītot uz pilsētas slidenajām ietvēm. Jēkabpils slimnīcas uzņemšanas nodaļas vadītājs Imants Balodis sarunā ar Radio1 sacīja, ka pēdējo dienu laikā slimnīcas uzņemšanas nodaļā pēc mediķu palīdzības vērsušies ievērojami vairāk cilvēku nekā citkārt, kas guvuši traumas uz pilsētas slidenām ietvēm.

Komentāri (0-1/1)

  • Ilze
    02.07.2018 18:22
    Un? Laikapstākļi varbūt nav tādi kā vasarā, rudenī, pavasarī??? Ko var pūt no mušas ziloni!!! Manuprāt - tā ir norma! Un vispār, ja kasīties, tad līdz galam... Es šoziem jau 2 reizes esmu "nožāvusies"- abas lielveikalu mašīnu stāvvietās. Tur ir vistrakāka situācija! (atbilstoša mūsu klimatiskās joslas ziemai...)

Atstājiet komentāru