2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Jēkabpils Vēstures muzejs pāriet uz ziemas sezonas darba laiku

Jēkabpils Vēstures muzejs pāriet uz ziemas sezonas darba laiku

No 1.novembra Krustpils pilij mainīts darba laiks. Muzeja Brīvdabas nodaļa „Sēļu sēta" līdz 2.maijam slēgta.
 

31.oktobrī ar neierastu ekskursiju un veļu stāstiem noslēdzās Jēkabpils Vēstures muzeja Brīvdabas nodaļas „Sēļu sēta" darba sezona. Apmeklētāji oktobra pēdējā dienā tika aicināti aplūkot „Sēļu sētu" pustumsā, šī bija pirmā tāda veida akcija un ņemot vērā jēkabpiliešu lielo aktivitāti, ir plānots nākamajā sezonā ko līdzīgu atkārtot.
 

No 1.novembra līdz 2.maijam muzeja Brīvdabas nodaļa „Sēļu sēta" uz ziemas sezonu slēgta.
 

Vasaras sezona 31.oktobrī ir noslēgusies arī Krustpils pilī. Kā ierasts sezona noslēdzās ar skolēnu rudens brīvlaika radošajām darbnīcām „Brīvdienas muzejā". Sākumskolas audzēkņi laikā no 27. līdz 31.oktobrim gatavojās Latvijas valsts svētkiem, veidojot svētku galda dekorācijas, dāvanas sev un ģimenei, izzinot Latvijas vēstures notikumus un jauki pavadot laiku.
 

Ziemas sezonā Krustpils pilī turpināsies cikla „Ceturtdiena pilī" pasākumi, tuvākais jau 6.novembrī plkst. 17.30, neizpaliks arī ikgadējais Ziemassvētku ieskaņas koncerts „Nikolausa dāvana" (6.decembrī) un Pirmssvētku vakars pilī (19.decembrī).
 

No 1.novembra līdz 30.aprīlim Krustpils pils apmeklētājiem darba dienās atvērta no plkst. 9.00 līdz 17.00, brīvdienās no plkst. 10.00 līdz 16.00.
Vairāk informācijas www.jekabpilsmuzejs.lv.
 
Kate Zaharova,
Muzeja komunikāciju nodaļas vadītāja

Atstājiet komentāru