2024.gada 5. maijs

Ģederts, Ģirts

Eksotisko Deju studija savā jubilejas koncertā sola pārsteigumus

Eksotisko Deju studija savā jubilejas koncertā sola pārsteigumus

Deju studija „Inda" 22. novembrī plkst. 18.00 sniegs savu jubilejas koncertu Jēkabpils tautas namā. Koncerts solās būt interesants, jo tiks piedāvāti vēl nebijuši deju stili un pārsteigumi. Katram apmeklētājam būs iespēja rezervēt vietu pie galdiņiem un baudīt koncertu īpašā gaisotnē.
 

Koncertprogrammā iekļauts vispirms labākais, tuvākais, sirdij mīļākais, kas deju repertuārā bijis 10 gadu garumā, bet netrūks arī jaunu deju horeogrāfiju, kas vēl nav rādītas publikai. Kopumā koncerts veidots tā, lai parādītu, cik dažādi var būt deju stili, ko sieviete gatava izdejot, mainot tērpus, rotājumus un deju atribūtiku. Vijīgās vēderdejas nomainīs ugunīgie čigānu, spāņu, tango ritmi, starp kuriem būs manāmas neredzētas šovdejas...
 

Eksotisko deju studija „Inda" (vadītāja Anda Supe) Jēkabpilī darbojas jau 10 gadus. Tieši tad arī Latvijā ienāca vēderdejas kā valdzinošs un aizraujošs vaļasprieks. Deju popularitāte gan pasaulē, gan pie mums strauji augusi vijīgi eksotisko kustību dēļ. Vēderdeju pamatā ir senā ēģiptiešu auglības rituālu deja, kas gadsimtu laikā papildināta un kļuvusi modernāka. Tā kā vēderdejas kustības uzlabo asinsriti, normalizē asinsspiedienu, padara elastīgāku un vingrāku mugurkaulu, aizkavē novecošanās procesu, to ne velti dēvē par deju – terapiju. To veicina sievietes sajūtas – dejā viņa jūtas laimīga un, kā zināms, laimīgi cilvēki noveco lēnāk. Dejojot basām kājām, izvingrinās kāju pēdu muskuļi, tiek masēti pēdās esošie nervu gali. Basām kājām dejo, lai uzlabotu garastāvokli un pašsajūtu.
 

„Inda" savas darbības laikā ir apceļojusi visu Latviju, piedaloties festivālos, koncertos un pilsētu svētkos, priecējot skatītājus ar saviem daudzveidīgajiem deju stiliem. Pozitīvas emocijas jubilejas koncertā garantētas!
 

Biļešu cena 2 €, biļetes nopērkamas Tautas nama kasē.
 
Anda Supe,
Deju studijas „Inda" vadītāja

Atstājiet komentāru