2024.gada 4. maijs

Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Jēkabpils Galvenās bibliotēkas lasītavā Ilonas Švābes foto izstādes atklāšana  „Palaid sapni”

Jēkabpils Galvenās bibliotēkas lasītavā Ilonas Švābes foto izstādes atklāšana „Palaid sapni”

Sācies jauns gads. Katram mums šis gads būs citādāks, un vienmēr ir vēlēšanās, lai tas būtu labāks, veiksmīgāks, laimīgāks par aizgājušo. Citiem šie sapņi piepildās. Piepildījies arī Ilonas Švābes ilgi lolotais sapnis par savu foto izstādi.
 

Ilona ir Jēkabpils Galvenās bibliotēkas Bērnu literatūras nodaļas vadītāja. Fotografēšana ir viens no viņas daudzajiem hobijiem. Īpaši patīk fotografēt dabu. Kā pati Ilona saka: „Tā es gūstu mieru, kad man ar sirdi galīgi "čābīgi", es ņemu fotosomu un dodos fotografēt. Jau pēc stundas esmu mierā, ar sakārtotām domām." Ilona fotogrāfē sen. „Slimību" uz fotografēšanu viņa pārmantoja no sava tēta. Tētis mācīja attīstīt filmiņas, izgatavot bildes. Tajā laikā viņai process līdz gatavam uzņēmumam likās pat mistisks.
 

7. janvārī 17.00 Jēkabpils Galvenās bibliotēkas lasītavā ikvienam būs iespēja satikties un parunāties ar Ilonu, apskatīt viņas pirmo foto izstādi „Palaid sapni". Izstādes atklāšanu ar vokālo sniegumu kuplinās Krustpils kultūras nama jauktais vokālais ansamblis „Vakarvējš".
 

Kas zin, varbūt tieši Jūs šī tikšanās iedrošinās atklāt savus talantus un izsapņot savu sapni.... Nāciet, gaidīsim!
 

Foto izstāde būs skatāma Jēkabpils Galvenās bibliotēkas lasītavā līdz 30. janvārim.

Atstājiet komentāru