2024.gada 19. septembris

Muntis, Verners

JVĢ direktors Valerjans Vizulis atstāj amatu un savam pēctecim novēl izturību

JVĢ direktors Valerjans Vizulis atstāj amatu un savam pēctecim novēl izturību

No šodienas, 21. augusta darba tiesiskās attiecības ar Jēkabpils novada pašvaldību izbeidz ilggadējais Jēkabpils Valsts ģimnāzijas direktors Valerjans Vizulis. 
 

Sarunā ar Radio1.lv viņš atklāja, ka šovasar nosvinēta dzīves 65 gadu jubileja un ir pienācis laiks iet pelnītā atpūtā un nodarboties ar sev interesantām lietām, kas esot aktīvā darba vidē nebija iespējams.


Valerjans Vizulis arī sacīja, ka viņš pedējā laikā esot saņēmis vairākus kārdinošus darba piedāvājumus, kur likt lietā savu ilggadējo pieredzi un zināšanas izglītības jomā. Piedāvājumi izskanējuši gan no Jēkabpils novada Izglītības pārvaldes puses, gan no divām komercfirmām. Taču viņš pagaidām esot atteicis, jo kādu laiku jāatpūšas. 
 

Valerjans Vizulis arī piebilda, ka Jēkabpils Valsts ģimnāzijas direktora amatā nepieciešams zinošs, ar zināmu pieredzi, bet vēl gados jauns direktors vai direktore, jo darbs skolā prasa lielu enerģiju. Tāpēc jaunajam ģimnāzijas direktoram, kas tiks iecelts amatā, viņš novēl izturību, jo tā visvairāk vajadzīga šajā darbā. 


Šonedēļ Jēkabpils novada pašvaldība uz Jēkabpils Valsts ģimnāzijas direktora amatu izsludinās ārējo konkursu.

Atstājiet komentāru