2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Līvānu novada Sutru pagastā deg saimniecības ēka ar malku un graudiem, notikuma vietā strādāja vairākas ugunsdzēsēju brigādes

Līvānu novada Sutru pagastā deg saimniecības ēka ar malku un graudiem, notikuma vietā strādāja vairākas ugunsdzēsēju brigādes

Aizvadītajā naktī Līvānu novada Sutru pagastā aizdegusies saimniecības ēka ar malku un graudiem, un notikuma vietā joprojām strādā ugunsdzēsēji.

Kā informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā, izsaukums uz Sutru pagastu tika saņemts plkst.3.33. Notikuma vietā konstatēts, ka ar atklātu liesmu 140 kvadrātmetru platībā deg šķūnis ar malku un graudiem.

Plkst.6.27 liesmu izplatīšanās tika ierobežota, bet konstrukciju jaukšanas un liešanas darbi vēl joprojām turpinās.

Naktī ugunsdzēsēji steidzās arī uz kādu izsaukumu Rīgā, Vidus ielā, kas savieno Ausekļa ielu un Rūpniecības ielu. Tur piecstāvu dzīvojamās mājas trešā stāva dzīvoklī dega sadzīves mantas piecu kvadrātmetru platībā. No degošā dzīvokļa ugunsdzēsēji izglāba vienu cilvēku, bet vēl 22 evakuējās pašu spēkiem.

Aizvadītajā diennaktī, no 4.marta plkst.6.30 līdz 5.marta plkst.6.30, VUGD kopumā saņēma 67 izsaukumus - 23 uz ugunsgrēku dzēšanu, 35 uz glābšanas darbiem, bet deviņi izsaukumi bija maldinājumi.

Materiāls tapis sadarbībā ar LETA

Atstājiet komentāru