2024.gada 20. septembris

Ginters, Guntra, Marianna

Mums raksta: Kāpēc ir apstājušies būvdarbi Jēkabpilī, Parka ielā?

Mums raksta: Kāpēc ir apstājušies būvdarbi Jēkabpilī, Parka ielā?

Radio1.lv redakcija saņēma vēstuli no iedzīvotājiem Jēkabpilī, Parka ielā. 
 

"Lūgums noskaidrot, kāpēc apstājušies būvdarbi? Parka ielu tik veicīgi sāka remontēt un nu jau otro nedēļu kluss un mierīgs. Cilvēki nevar iebraukt savā sētā, jo grāvis izrakts un atstāts, elektrības vadi atrakti un atstāti..." raksta parka ielas iedzīvotāji. Viņi arī atsūtīja foto no Parka ielas.


Jutājumu, kāpēc neturpinās būvdarbi Parka ielā, uzdevām darbu veicējiem – SIA LV Roads. Atbildi sniedza uzņēmuma vadītajs Ivars Joelis.
 

“Uz doto brīdi darbi Jēkabpilī, Parka ielā nenotiek, jo tiek veikta objektā nepieciešamo darbu izmaiņu saskaņošana ar pasūtītāju un atbilstošajām instancēm. Darbi tiks atsākti jaunnedēļ un SIA "LV ROADS", kā godprātīgs būvnieks, pabeigs darbus līgumā noteiktajā termiņā, līdz 2024.gada novembrim. Atvainojamies iedzīvotājiem par sagādātajām neērtībām,” situāciju skaidro Ivars Joelis.


Jau ziņots, ka pagājušā gada rudenī Jēkabpils novada pašvaldība, lai veiktu remontu 14 novada ielās, nolēma aizņemsies gandrīz 4,7 miljonus eiro. Tajā skaitā līdzekļi tika paredzēti arī Parka ielas posma pārbūvei. Tāpat arī vēstīts, ka Parka iela tiek pārbūvēta posmā no Kokneses ielas līdz Artilērijas ielai. Tiek izbūvēti ūdensapgādes un kanalizācija tīkli un asfaltbetona segums ielai. Gar ielu izrakti arī grāvji, lai sakārtotu ūdens atvadi no ielas. 

Aculiecinieku foto

Komentāri (0-3/3)

  • Ačulis
    18.09.2024 09:54
    Ka tik nesanāk kā ar Vārpu ielu, kur arī tieši LV Roads izpaudās. Cerams, ka pašvaldība sekos līdzi paveikto darbu kvalitātei..
  • Aļo!
    17.09.2024 14:17
    Caur medijiem paziņot par pātraukumu nevar? Vai tāpat kā te pieņemts- Daram kā gribam!
  • Jekabpilietis
    17.09.2024 13:26
    Pie mums Jēkabpilī tas ir normāli asfaltu neklāt vasarā, bet vēlā rudenī lietus laikā.

Atstājiet komentāru