2024.gada 8. septembris

Ilga

Ancenes kopiena ielūdz viesus uz gadskārtējiem ciema svētkiem

Ancenes kopiena ielūdz viesus uz gadskārtējiem ciema svētkiem

Sestdien, 27. jūlijā, visas dienas garumā norisināsies Ancenes ciema svētki, informē viedā ciema pārstāve Santa Ašaka.

Svētku programma tika gatavota ar domu, lai būtu interesanti, kvalitatīvi un saturīgi pavadīts laiks dažādu vecumu un interešu grupām.

Ciema svētku Sestdienā no paša rīta agruma sāksies makšķerēšanas sacensības, kam sekos sporta aktivitātes bijušās skolas pagalma teritorijā (vada Aknīstes sporta organizators Ričards Šmits). Savukārt pēcpusdienā Ancenes brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrības dalībnieki vadīs un izspēlēs Mini drošības skoliņu.

Vakara koncertā ar solo programmu “Ziedu kurpēs vasara” uzstāsies Santa un Kaspars Kasparsoni. Svētku programmu ar lustīgu zaļumballi noslēgs tālu ceļu no Limbažu novada mērojusi grupa “Trešās brigādes amulets”.

Vairāk informācijas par svētku norisi, izmaiņām, foto reportāžu un citas svarīgas lietas varēsiet atrast Facebook lapā “Ancenes kopiena”.

Šī gada papildinājums ciema ainavā ir vides objekts “ANCENE”. Tie ir lielformāta burti, kurus var izmantot kā fotografēšanās vietu un atskaites iespēju par to, ka esat apciemojis viedo ciemu - Anceni.

Ikviens interesents ir laipni aicināts uz mazā ciema ar plašo sirdi svētkiem!

Pasākumu organizē biedrība “Kopā-2” sadarbībā ar Aknīstes un Asares pārvaldi,  finansējumu piešķīra Jēkabpils novada pašvaldība.

Atstājiet komentāru