Vēsai dienai - sātīgā ungāru gulašzupa
- 28 novembris 2018 --
- 0Komentāri
Tradicionālā ungāru gulaša zupa ir tik bieza un sātīga, ka vakariņās pilnīgi noteikti varēs iztikt bez pamatēdiena.
Pagatavošana: Sīpolus un ķiploku notīra un sasmalcina. Papriku nomazgā, iztīra un sagriež sloksnītēs. Katru tomātu sagriež 8 daiviņās. Gaļu sagriež gabaliņos, liek sakarsētā katlā un stipri apcep, nepievienojot taukvielas. Tad gaļai pievieno dārzeņus un, nepārtraukti maisot, labi apbrūnina. Pielej buljonu, pievieno piparus, cukuru, timiānu, paprikas pulveri, lauru lapu, un vāra aptuveni stundu. Nogriež uguni, pievieno ķimenes, citrona miziņu un sāli. Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.
Labu apetīti!