Rudens gardums - biešu čipsi
- 07 oktobris 2019 --
- 0Komentāri
Kad apkārt sāk klejot pirmie vīrusi un drēgnums ložņā ne tikai ārā, bet iespraucas arī telpās, ļoti svarīga ir vitamīnu uzņemšana - lai stiprinātu organismu un justos mundri.
Nepieciešams: liela viena vai divas mazas bietes, pāris ēdamkarošu olīveļļas; Himalaju sāls; svaigi malti melnie pipari; samaltas sinepju sēklas, timiāns vai kaltēts mārsils.
Pagatavošana: Bietes nomizo, sagriež ļoti plānās šķēlītēs, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar garšvielām. Cep ap 150 grādu temperatūrā cepeškrāsnī uz pannas, kas pārklāta ar cepampapīru, kamēr kraukšķīgas. Pasniedz atdzesētas ar jogurta vai avokado mērcīti, var pievienot arī kā piedevu salātiem.
Lai labi garšo!