Ātrās lazanjas recepte
- 16 janvaris 2020 --
- 0Komentāri
Garda, bagāta ar sieru, gaļu un sulīga lazanja, kas turklāt vēl ātri pagatavojama, izcili iederēsies ikviena gardēža pusdienu galdā!
1. Viens iepakojums lazanjas plāksnīšu (kuras nevāram)
2. 800g maltā gaļa (pēc izvēles)
3. Divas paprikas
4. Viena burciņa tomātu mērces
5. 400 līdz 500g siera (pēc izvēles)
6. Divi sarkanie sīpoli
7. Garšvielas (pēc izvēles)
8. Saldais krējums (lielais iepakojums)
9. Sviests pannas iesmērēšanai
Pagatavošana
1. Nomazgā un sagriez dārzeņus.
2. Apcep gaļu, pievieno dārzeņus (kad tā ir gatava, tad samaisi ar tomātu mērci)
3. Pirmajā kārtā jāliek lazanjas plāksnes, tad gaļu, un tā atkārto vairākas reizes.
4. Lazanjas virskārtu apber bagātīgi ar rīvētu sieru un pārlej ar saldo krējumu. Tad liec 180 grādos sakarsētā cepeškrāsnī.
5. Jācep 30-40 minūtes (svarīgākais, lai plāksnītes kļūtu mīkstas)
Lai labi garšo!
Publicēšanai sagatavoja Alise Alkšāre