2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Pusdienās: Cūkgaļas karbonāde ''kažokā'' ar tomātiem, sēnēm un sieru

Pusdienās: Cūkgaļas karbonāde ''kažokā'' ar tomātiem, sēnēm un sieru

Karbonāde un latvietis ir tikpat saderīgas lietas kā vārīti kartupeļi un gaileņu mērce. Klasika zināma visiem, bet to var pilnveidot ar izciliem "kažociņiem": siers, tomāti, marinēti gurķi, sīpoli, sēnes, burkāni, kartupeļi un kas tik vēl ne! Šoreiz piedāvājam pagatavot karbonādi “kažokā” ar tomātiem, sēnēm un sieru.

Sastāvdaļas: 500 g cūkgaļas karbonādes, 4 tomāti, 200 g šampinjonu, 150 g siera, sāls un 
Pipari pēc garšas.

Pagatavošana: Sagriež gaļu vidēji plānos karbonādes izmēra gabalos. Apber ar sāli un pipariem, liek cepamtraukā. Sagriež tomātus un sēnes šķēlītēs, sieru sarīvē. Uz katra gaļas gabala liek tomātu šķēles, šampinjonus (cik vieta atļauj) un bagātīgi pārber sieru. Cep sakarsēta krāsnī 200 grādos aptuveni 25 minūtes.

Labu apetīti!

Atstājiet komentāru