Gruzīnu virtuves klasika: “Ātrais” hačapuri ar sieru un zaļumiem
- 11 marts 2021 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: Siers – 100 grami, milti – 50 grami, ola – 1 gab., krējums – 50 grami, sāls, garšvielas pēc izvēles un zaļumi – kādus vien vēlaties! Augu eļļa – cepšanai.
Pagatavošana: Dziļā bļodā iesit olu, pievieno krējumu un iepriekš sarīvētu sieru (uz vidējās vai rupjās rīves). Pieber miltus, pievieno sāli un dažādas garšvielas, kas patīk, ja vēlaties, var pievienot arī sagrieztus zaļumus – baziliku, dilles, pētersīļus.
Ļoti rūpīgi sajauc, lai masa būtu viendabīga.
Pannā uzkarsē eļļu. Liek masu cepties pannā un cep uz vidēji lēnas uguns no abām pusēm līdz abas pīrādziņa puses ir zeltaini brūnas. Pasniedz ar krējumu un zaļumiem.
Labu apetīti!