2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Tējas pauzei: Viegli pagatavojamie čedaras siera cepumi ar sēklām

Tējas pauzei: Viegli pagatavojamie čedaras siera cepumi ar sēklām

Čedaras siera intensīvā garša cepumos kļūst noapaļoti maiga, un cepumiņi baudāmi gan pie tējas, gan kraukšķīga baltvīna glāzes jaukā ziemas vakarā. Vislielākā cepumiņu burvība ir tā, ka ne tos cepot, ne baudot, nav īpaši jāiespringst. Recepti iesaka tasty.lv.

Sastāvdaļas: 110 g Čedaras siers, 180 g milti, 110 g sviests, 1 gab. ola, 80 g sēklu maisījums 1 TK cepamais pulveris, 0,5 TK sāls, 1 TK cukurs.

Pagatavošana: Istabas temperatūras sviestu saberž kopā ar miltiem līdz drumstalām. Pievieno olu, sāli, cukuru, cepamo pulveri un labi samīca mīklu. Uz smalkās rīves sarīvē sieru. Sieru un sēklu maisījumu pievieno mīklai un labi izmīca. Izrullē mīklu un veido cepumus. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180° 10-12 min.

Labu apetīti!

Atstājiet komentāru