
Brokastīs – studentu ēdiens olu kotletes
- 16 janvaris 2022 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: 5 gab. cieti vārītas olas, 1 gab.jēla ola, 3 ĒK auzu pārslu biezputra bez cukura
pēc garšas, sāls, eļļa cepšanai, 1 sauja rīvmaize kotlešu apviļāšanai.
Pagatavošana: Novāra 5 olas 10 minūtes. Atdzesētas sīki sakapā. Olām pieliek 3 ēdamkarotes auzu pārslu biezputras bez cukura, jēlu olu un šķipsnu sāls. Visu samīca viendabīgā masā, veido kotletes un apvārta tās rīvmaizē. Cep eļļā zeltaini brūnas. Ēd uzreiz ar bezpiedevu jogurtu, krējumu vai majonēzi, klāt der jebkuri dārzeņu salāti.
Labu apetīti!